Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljunk? Sok a veszekedés.
Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt a párommal,18 évesek vagyunk. Mostanában elég sokat veszekszünk,és ez miatt el is távolodtunk kicsit egymástól. Szeretnénk együtt maradni,igyekszünk nem veszekedni,de nem tudom hogy lehetne visszahozni a tüzet a kapcsolatunkba?!2010. jún. 27. 23:35
1/5 anonim válasza:
nem elég tűzes ha sok a vita?:))
2/5 anonim válasza:
jános bási a satában, felesett egy fúszában???ittvagyy?
3/5 anonim válasza:
Csináljatok új programokat, járjatok el ide oda, ne adjatok időt magatoknak arra, hogy "unalomból" összevesszetek! :)
4/5 anonim válasza:
ugyanez a probléma nálunk is :( tisztára kétségbe vagyok esve :S mi is 2 éve vagyunk együtt, de nem akarom elveszíteni, mert mindennél jobban szeretem :( szerintem ti is próbáljátok megbeszélni! Én is azt tenném, ha most nem érettségiznénk mind2-en, így még időnk sincsen találkozni...msn-en pedig sosem úgy jönnek át a dolgok ahogy kéne normális esetben...
5/5 A kérdező kommentje:
Mi sajnos szakítottunk..mostmár 4 hónapja..de még mindig szeretem:((
2011. jún. 12. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!