Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért mindig csak idősebb csajal tudok őszejőni?
Figyelt kérdés
Az idősebb csajokat kőnyeben meg is tudom hoditani de a velem egy korukal vagy fiatalabakal nem tudok őszejőni vagy ha ősze jőn egy fiatalabb csajal akkor max 1 honap. Egy éjszakás kalandoknál viszont nincs ez, és az idősebb csajokal jobban el is vagyok.(azért ijen 5-10 ével isőebb vagy fiatalabb, edig a max 2 19 éves csaj volt)
16/f
2010. jún. 27. 21:31
1/6 anonim válasza:
Lehet azért, mert a fiú kortársaidhoz képest komolyabb vagy. A nők meg amúgy is hamarabb érnek. Szerintem ezért van az, hogy csak idősebb barátnőid vannak.
2/6 anonim válasza:
Nem válasz, nem aggály, nem kétely, csupán egyetlen egy kérdés fogalmazódott meg bennem: és akkor most hova sz*rjak?
3/6 martinka000 válasza:
Személy szerint a helyedben, örülnék neki. Bár nekem egyszer volt egy 21 éves bnöm és nem nagyon jött be a dolog....18/f
4/6 A kérdező kommentje:
Őrűlők neki csak fura meg már pár ismerősőm is meg jegyezte. Csak nme tudom h miért lehet és érdekel.
2010. jún. 27. 21:55
5/6 martinka000 válasza:
Miért lehet? 3. válaszolo..asszem:D...mert bejössz neki , biztos nézel ki valahogy...azért, meg mert talán idösebbenk nézel ki mint 16
6/6 anonim válasza:
mert az idősebb csajok korosztályához illő fickókat is elcsábítják a tini csajok:D:D:D
ez hülyeség így általánosságban persze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!