Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi azt mondja, hogy ábrándozni szokott rólam intim percekről, akkor szerelmes vagy csak meg akar d***? Ja, és még követ is h bámulhassa a testem.
én hívtalak butának és igazad van, soha nem dugott még meg pasi.
20F
bocsi, ez most nem a kérdésedre a válasz..de már évek óta fent vagyok itt, és már többször láttam hogy milyen válaszokat irnak egyesek. nem szeretném megismételni a szavakat, de nagyon csúnyákat használnak. nem értem hogy ha valaki szépen kérdez valamit, a szivét kiönti nekünk, akkor miért kell ilyet válaszolni? ha nem tudtok adni rendes, normális választ akkor ne is irjatok semmit. szerintem nem haragudna meg a kérdezö rátok. egyszerüen ne fáradjatok.
amúgy nekem is van egy ex-em akivel már majdnem újra össze jöttem, és ö is néha néha megemliti hogy eszébe jutnak azok az intim pillanatok köztünk. a fiúk fejébe nem lehet bele látni.egyet mondanak mást gondolnak. a fiúk nagy része. sajnos már kevés olyan fiú van akinek a szive meg a feje a helyén van. sokan a farkukkal gondolkodnak.
ha csak arról jutsz neki eszébe, akkor szerintem nem akarhat semmi komolyabbat töled. de ha annyira érdekel akkor próbáld meg vele. ha 3hónapon belül nem fektet le akkor tényleg komolyan gondolja veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!