Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom beszólt, leszólt? Túlreagálom?
Orvosira jár, ez az 5. éve. Én még csak most kezdtem az egyetemet pénzügyi szakon. Én vért izzadok a matekkal és minap megemlítettem ezt neki. Erre leszólta a szakom hogy hozzá képest ez semmiség. Amiben egyet is értek, de érzitek a mondanivalóm...
Szakítsak mert ez később is meglesz?
3 évig jártam orvostanhallgatóval. soha nem nézett le, mert bölcsész vagyok.
lehet, hogy a pénzügy nem olyan kvalifikált szak, mint az orvosi, de hogy "semmiség"... kikérném magamnak, aztán keresnék egy normális pasit.
Nyilván nem úgy érthette hogy az egy semmiség.
De észrevettem hogy a jogi karon lévőknek is akkora egójuk van. Nem biztos hogy sértésnek szánta, csak alapból nagyobb valakiknek érzik magukat. Ennek ellenére szeret.
Ő egy tényt mondott, hogy hozzá képest ez egy semmiség, ami igaz. Ahogy az is igaz, hogy egy féléves vizsgához képest az érettségi semmi. Te meg hisztizel és szakítani akarsz. Mondom ezt nőként.
Nehéz lehet veled az élet.
"Ennek ellenére szeret."
miket mondana, ha nem szeretne?
egy okos nő vagy, nem hiszem, hogy nem találsz magadnak egy okos pasit.
nem azt mondom, hogy hogy azonnal szakíts vele, de tartsd nyitva a szemed.
egyrészt fog ő még mást is mondani, hogy a saját önbizalmát növelje, másrészt vegyél észre más pasikat is.
a volt pasim annyi tanulással (se) bukdácsolta végig az orvosit, amennyivel én a BTK-t végignyomtam.
nem kell túlspilázni az orvosit. ott sem mindenki atomfizikus. az eszesebbje/lustábbja nem hülyül bele a tanulásba.
végigasszisztáltam 3 évet egy orvosis srác mellett.
hát én nem örülnék, ha az exem-féle bukdácsolós orvos kezelne.
szerencsére pszichiáter lett, ott nagy kárt nem tud tenni. 5 gyorsító-lassító közül csak eltalálja a jót.
de egy "rossz tanuló" sebész ne vagdaljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!