Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, átvert a barátom. Mit csináljak, vagy túlreagálom?
Túl sokat beleadtál, és nem kapod vissza a befektetett energiát. Nem szabad. Másrészről megértem a fiút is, amikor még a haverokkal szeretne lógni, sörözni.
Fiatalok vagytok.
Vedd könnyebbre, lazábbra te is. Csinálj külön programot magadnak. Nem vagytok összenőve, hogy mindig együtt lógjatok.
Barátnőzz, éld az életed te is, és attól még lehet komoly a kapcsolat, hogy külön is tudtok programot szervezni magatoknak. Ha meg a fiú mégis úgy dönt, hogy ez neki még korai vagy sok, nem dől össze a világ, nem vagy lekésve/elkésve semmiről.
Szerintem tul sok vagy neki neha.
En nem gondolom ugy, hogy egy kapcsolatban allandoan egyutt kellene logni, igenis szukseg van, hogy az ember kikapcsolodjon a barataival.. Az meg soha nem lesz ugyanolyan, ha te is ott vagy, hiaba szeret.
Szerintem o is ilyen tipus lehet. En imadom a baratom, de nem hivom mindenhova magammal, mint ahogy o sem. Sot, itt nem csak baratokkal/baratnokkel valo osszefutasrol van szo, hanem alkalmankent utazasrol, fesztivalrol is akar. Szuksegem van arra, hogy magammal es a barataimmal foglalkozzak, ettol meg egyaltalan nem szeretem kevesbe, sot. Lehet, hogy o is ilyen tipus.
Kerdes, hogy miert ulsz otthon egyedul hetvegen? Neked nincsenek barataid, akikkel programokat szervezhetnel kulon? Vgay egyszeruen nincs ra igenyed?
Mert ha inkabb az a tipus vagy, aki minden szabadidejet a parjaval toltene (nem mondom, hogy ezzel baj van, mindannyian masok vagyunk), akkor valoszinuleg nem egyeznek ezen a teren az igenyeitek. Ettol egyikotok sem rosszabb a masiknal, de ha ez surlodasokat okoz, akkor valami kompromisszumra kellene torekednetek, ami mindkettotoknek megfelel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!