Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaza van, a pénz nem számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaza van, a pénz nem számít?

Figyelt kérdés

A párom meglehetősen jól keres, jövő évtől pedig még magasabb fizetésre számíthat.

Előre közölte velem, hogy ne számítsak életszínvonalbeli változásra, nem szeret költekezni, ez akkor sem változna, ha hirtelen tízszer ennyit keresne.

Szigorúan ki van számítva a keret az élelmiszerre, meg úgy mindenre, mert igyekszik a legmagasabb összeget félretenni.

Szerinte a ruhák, a drága, finom ételek, az éttermezés, szórakozás kidobott pénz, sokkal fontosabb valami maradandóra gyűjteni, pl saját lakás, idővel saját lakás a leendő gyerekeknek....

Nyaralás évi egyszer belefér, de ezentúl másra ne nagypn szórjuk.

2018. dec. 16. 20:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem írtál le fontos dolgokat.

1. Te dolgozol-e, ha igen, hogyan aránylik a te fizetésed az övéhez?

2. Van-e valami konkrét cél, amire spórol a párod?

3. Terveztek-e közös jövőt, kell-e arra spórolni?

Egyébként természetesen az arany középút a legjobb. Ha egy mód van rá, tegyünk félre, de néha azért menjünk szórakozni, étterembe vagy bárhová, ahová jólesik.

2018. dec. 16. 21:55
 12/16 anonim ***** válasza:
82%
Hallod rosszindulatú, húzzál már a 3,14icsába de tényleg. Jóideje látom a hozzászólásaidat, úgy köpködöd a nőket öcsém mintha te valami felsőbbrendű akárki lennél. Közben meg a fél karodat odaadnád a sátánnak ha csak a fél mikromakkodat belemárthatnád egybe. Ócsárolod a nőket úgy, hogy remegsz a p1náért. Nem véletlen pontoznak le férfiak és nők egyaránt. Növessz farkat, és tanusíts némi tiszteletet a másik nem iránt. 1dióta kutyafejű vadgerinc.
2018. dec. 16. 21:55
 13/16 anonim ***** válasza:
72%

Én is így eltem.

Megérte ? Nem tudom. Most apuka vagyok 2 gyerek van picik,mindegyiknek lakása van alberletkent kiadva ha meghalnek akkor is anyagilag biztosítva lenne minden.

Jó ez? Nem tudom.

Párom más. Gazdasági szakemberként összesen egy nagy adag adóssága volt, ellenben bulizott jól élt. Itt nálam pont ugyanolyan házban el mint én, az ő gyerekeinek is van 2 lakása , szép új autóval viszi a gyerekeket oviba. Nem kell neki 3 idegen nyelven tudnia.

Nos.

Ezek után mit mondjak.

2018. dec. 16. 22:04
 14/16 anonim ***** válasza:
Ilyen barátnő kéne nekem
2018. dec. 16. 23:42
 15/16 anonim ***** válasza:

Én nem értek egyet ezzel az értékrenddel, nem tudnék ilyen emberrel együtt élni. Számomra pont, hogy a "maradandó" dolgok, a tárgyak nem fontosak, persze, egy bizonyos alap szükséges, de ezen felül fontosabb az, hogy élményeket, tapasztalatokat gyűjtsek és élvezzem az életet. Mit érek egy vagyonnal és x ingatlannal, ha közben semmit sem szórakoztam, sehová sem utaztam, semmilyen programokra nem jártam, csak üresen vegetáltam?

Fontos az egyensúly, fontos az, hogy ha beüt valami, ne szoruljak másra, de emellett ugyanolyan fontos az is, hogy ne felejtsek el élni. Ehhez pedig nem kell segítség, megteremtem magamnak minderre az anyagi hátteret, szóval inkább lennék boldog egyedül, mint egy ilyen alak mellett szenvedjek ki tudja meddig. Kinek mi.

2018. dec. 17. 11:15
 16/16 anonim ***** válasza:
68%
A kerdesnek es a kifejtesnek semmi koze egymashoz... Mit szeretnel hallani, hogy a baratod hulye? Tolem nem fogod. Jo kis manipulativ kerdest tettel fel, utalom az ilyet.
2018. dec. 17. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!