Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ne találkozzak vele többet?
Szia!
Van az az angol kifejezés hogy
"Listen to your heart"(Hallgass a szívedre)És ahogy én látom,az eszed azt súgja,hogy a barátoddal maradj,a szíved pedig a másik fiú iránt epekedik.Gondold meg,hogy mi mennyit ér meg neked.Ha úgy érzed,hogy megéri eldobni a mostani kapcsolatodat az új fiú miatt,akkor hajrá.De ha nem vagy még kész rá,akkor várj.Gondolkodj sokat ezen.De végülis ezt csak Te döntheted el.
Remélem segíthettem:)
én carte'dor ételkockákat szoktam bele tenni, és amíg aranybarnára nem sül, a sütőben hagyom, kb. 30 percig, aztán ízlés szerint ízesítem, és tálalom. remélem segítettem
Órsós Seherezádé
L/62
hány éves vagy?
3hét járás után elég nehéz is lenne szerelmesnek lenni... vagyis egy komolyabb érzés, mint a szerelem nem alakul ki egyik percről a másikra.
Szerintem gondold át, hogy ki mennyire fontos neked, aztán döntsd el, hogy mit tegyél. Beszéld meg a barátoddal, ha úgy gondolod, hogy a másik sráccal szeretnél lenni, de ne csapd be. Sok sikert:) 17/L
15 éves vagyok.
Köszönöm a válaszokat, elfogok rajta gondolkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!