Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom folyton féltékeny rám,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom folyton féltékeny rám, miért?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Párom folyton féltékeny, hogy más nőket likolok leginkább instán. Igaz beszélgetek is velük de nem találkozok velük ilyesmi.

Mit tehetek?

2018. dec. 15. 10:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

És ő miért is higgye el, hogy nem találkozol senkivel?

Volt barátom csetelt állandóan más nőkkel, "de ő nem találkozott senkivel".

Az éves nőgyógyászati vizsgálaton kb. 2 héttel később közölték velem, hogy elkaptam egy nemi úton terjedő fertőzést, aminek komoly szövődményei lehetnek.

Sírva vallotta be az exem, hogy megcsalt, nem is egyszer.

Én ha ezek után meglátnám, hogy a mostani barátom nőkkel kavar a neten, akkor ott látna utoljára.

2018. dec. 15. 12:16
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Jó nagy gyökér a barátnőd. Hogy lehet már összeállni egy olyan alakkal, aki folyton más nők képeire élvezkedik?
2018. dec. 15. 13:40
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

"Csak like semmi más."

Nem csak like, korábban írtad, hogy beszélgetsz is velük. És gondolom nem az időjárásról, hanem flörtölgetsz...

2018. dec. 15. 15:58
 14/16 anonim ***** válasza:

De attól miért nő az önbizalmad, hogy TE lájkolod be őket? Ezt csak én nem értem?!

Insta meg ezek a phaszságok, komolyan a mai tizenéves korosztálynak valami nagy problémája van fejben. Tisztelet a kivételnek.

2018. dec. 15. 22:47
 15/16 anonim ***** válasza:

Na én abstart lehetőleg olyan lánnyal jövök össze, akinél nem like és követés dbszám az életmérce :-)

Komolyan, azt hiszitek lemaradtok 976.-ik birkaként a tömegtől ? Édes istenem, súlyos :-)

És bocs, likehuszárok és követettladyk, de a nem ezt űző emberi lények sokkal kellemesebb partnerek, úgy nagy általánosságban.

És az a menő, hogy ki milyen pörköltöt és pizzát evett, szánalmas :-)

2018. dec. 16. 06:20
 16/16 A kérdező kommentje:

Párom előtt is sok nővel beszéltem, de egyikkel se volt komoly.

Nehezen tudok erről leszokni.

Szeretem, de szükségem van erre.

2018. dec. 17. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!