Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segített már bármilyen párkapcsolati problémádban az, hogy ide kiírtál egy kérdést?
Válással, örökléssel kapcsolatban tettem fel kérdést.
Most már nyugodtan alszok a válaszoknak köszönhetően.
Segített. Már csak abból a szempontból is, hogy ahhoz, hogy az ember ide kiírja a kérdést, össze kell szednie a gondolatait, konkrétan megfogalmazni a problémát, és gyakran mire a kérdés kiírásáig jutnék, már rájövök a megoldásra magam is, és inkább fel sem teszem. De volt már, hogy kívülállók véleménye érdekelt, nyilván nem várom el senki idegentől, hogy helyettem hozzon döntéseket és oldja meg a gondjaimat, de szerintem néha igenis segít, ha külső szemlélő véleményét is meghallgatod, kicsit kiemel a saját nézőpontodból, és talán újra tudod gondolni a magad helyzetét.
Egyébként én igyekszem mindenkinek, mindenhova hasznos választ írni, ha olyan a kérdés, aztán legfeljebb lepontoznak és nem szimpatikus a válaszom, de a magam részéről a segítő szándék általában őszinte, trollkodni nem szoktam. A saját kérdéseim alatt is gyakran voltak meglepően értelmes, hasznos válaszok, szóval nem mondhatnám, hogy abszolút haszontalan és felesleges az oldal.
Nem. Igazából évek óta nem is írtam ki kérdést ide.
Mostani kapcsolatokban pedig nincs is olyan probléma, ami külső segítséget igényelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!