Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a plusz, amiért a párkapcsolati problémák kérdéseiben szereplő férfiaknak van párjuk, de nekem nincs?
Elég sok érdekes férfinak van párkapcsolata lusta,iszik,nem dolgozik,csalja a párját,veri a párját és egyéb furcsaságok.
Szóval lehet,azért nincs párom,mert én nem olyan vagyok,mint a kérdésekben szereplő férfiak?
Attól, hogy a párkapcsolati rovatban a nők picsognak, hogy az összes pasi iszik, durva, és csalja őket, a való életben ez még nem így van.
Egy széthulló kapcsolatban sokan szeretik magukat áldozatnak bemutatni, mert mennyivel jobban hangzik az, hogy mindenben a férfi a hibás, mint beismerni a valódi okokat.
Hiányoznak belőled bizonyos olyan belső tulajdoságok, amik ha megvannak benned, akkor minden más egyéb élethelyzeti dolgodtól függetlenül mágnesként vonzol nagyon sok nőt.
Ezek kb: tökös, magabiztos, jó dumás, vicces, kezdeményező, önbizalommal teli. Ezek valószínűleg hiányoznak belőled. Aki férfi ilyen, az minden mástól függetlenül könnyen tud nőt szerezni, akkor is, ha az általad leírt negatív tulajdonságai vannak.
Nem azért mert isznak,nem azért mert alfahímek,nem azért mert nagydumásak. Nektek azért nincs,mert azt hiszitek ez kell minden nőnek.
A barátom nem nagydumás,utálom a nagyképű mindenlébenkanál pasikat mert elnyomóak. Nem iszik,nem ver,csak intelligens,értelmes,és emberként tekint rám. Sokakkal ellentétben akik fodorlatokkal akarják ágyba varázsolni a nőket,akik szerintük valamilyen furcsa érthetetlen prédák akiket le kell vadászni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!