Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom viselkedése normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom viselkedése normális?

Figyelt kérdés

Mindig meglep valami apró kis ajándékkal pl. édességekkel. Azt állítja hogy ő még sose volt olyan szerelmes, mint most belém. Számítógépén, telefonján én vagyok a háttétkép, a szobájában is van kitéve rólam 3 képem. Még van úgy hogy csinálok bármit pl. eszek, vagy nézem a tv-t, röhög rajtam, és ő is elmondja mit csinálok E/3. személyben. Meg azt mondja hogy ő utálja a b......t, meg tudná őket ölni, addig ütné őket míg mozognak.

Vele feküdtem le először. Az első alkalom úgy történt hogy nem voltam elég nedves, mégis bedugta. Úgy éreztem, hogy nagyon fáj, de nem mondtam semmit, még a számat is befogta közben. Utána azt mondta hogy ha abbahagyta volna akkor nekem csak rosszabb lett volna, mert ha megint bepróbálkozott volna, akkor jobban fájt volna.

Egy másik alkalommal meg szintén nem éreztem magam elég felizgultnak, mondtam hogy ne dugja be többször is, mégis bedugta. Utána mondta hogy miért ne olyan gúnyosan. Azt mondta úgy tettem mint akit erőszakolnak.

2018. dec. 14. 10:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Jelentettem a kérdést, mert kamuzol hónapok óta. És én még segíteni akartam neked...
2018. dec. 14. 14:40
 12/12 anonim ***** válasza:

Ismerős ez a kérdés, volt már. Ott megmondták neked többen is, hogy nem normális ez a viselkedés.

Nem fogtad fel?

2018. dec. 14. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!