Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak így? Találkozó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak így? Találkozó előtt megy a cirkusz.

Figyelt kérdés

Barátommal nem egy városban lakunk, ritkán tudunk találkozni (2 óra busszal az út). Múlt héten pénteken szerencsére összejött a tali. Ő jött ide. Megbeszéltük, hogy a héten èn megyek hozzá mert szabin lesz. Én új helyen dolgozok. Viszonylag szabadabb a munkaidőm, mint neki csak eddig úgy volt hogy most minden nap be kell mennem dolgozni. Viszont úgy néz ki, holnap mégis szabad lennék egész nap. Egész héten engem hibáztatott hogy miattam nem tudunk találkozni, meg sajnáltatta magát azzal a szöveggel hogy akkor én dolgozzak,ő meg majd netezik unalmában. Írtam is neki gyorsan most, hogy talán tudunk találkozni holnap, de ma is bunkó volt velem. Azt mondta nincs se kedve se türelme hozzám,ha nem bírom felfogni akkor az én bajom, és majd találkozunk januárban. Iszonyú rosszul esett. Egész héten próbáltam úgy alakítani, hogy valahogy összejöjjön,hogy lássuk egymást, most meg lemondja. De nem ez az első eset már. Próbálkozzak még vagy hagyjam a francba és ha szabad is lesz a péntekem pihenjek inkább? Bár sírni tudnék.

Mondjuk a múlt heti szex óta szörnyű felfájás érzetem van, de azt mondta tőle semmit se kaphattam el. Holnap így amúgy se lenne szex, viszont legalább láthattuk volna egymást.

24N

2018. dec. 13. 12:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
82%
Hagyd a francba. Én a helyében felajánlottam volna, hogy ha amúgy is szabin vagyok, akkor lemegyek hozzád és ahogy végeztél a munkával, együtt tudunk tölteni kis időt. Ez a srác szórakozik veled.
2018. dec. 13. 14:25
 12/19 A kérdező kommentje:

Igazatok van. Nem töröm magam tovább. Holnap inkább kialszom magam meg pihenek. Ilyen ember miatt nem fogok 4 órát utazgatni. Plusz fel is vagyok fázva. Vagy nem tudom mi van velem.

Betelt a pohár nálam. Úgysincs kedve hozzám megmondta.

Mindenkinek zöldet adtam, köszönöm a válaszokat!

2018. dec. 13. 16:39
 13/19 anonim ***** válasza:
81%

Kitartást Kérdező! Ennél normálisabb hozzáállást érdemelsz mindenképp!

30N

2018. dec. 13. 17:07
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Aranyos vagy :) Bár hamarabb is észhez térhettem volna. Tegnap is azt írta nekem, hogy vagy elfogadom, hogy keveset találkozunk, vagy keressek mást. Oké...Végülis sokat nem veszítek. Mert én a netes irogatást meguntam. És azt is, hogy minden ünnepet külön töltünk, mert ő természetesen az összes ünnepet utálja.
2018. dec. 13. 17:19
 15/19 anonim ***** válasza:
60%

Legjobb lesz akkor, ha otthon duzzog egyedül :D

30N

2018. dec. 13. 19:22
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem találkoztunk ma. Illetve azt mondta, hogy szerinte januárban beszéljünk legközelebb. Úgyhogy szerintem ennek annyi.
2018. dec. 14. 23:13
 17/19 anonim ***** válasza:
58%

Hűha, ennek a pasinak tutira van más nője.

Hagyd a francba, de tényleg.

2018. dec. 15. 05:38
 18/19 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem ne beszéljetek sose. Erre a faszira minek időt pocsékolni?!

30N

2018. dec. 16. 20:07
 19/19 anonim ***** válasza:
Találkoztatok végül januárban? :D
2021. márc. 10. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!