Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Voltál már annyira beállva,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltál már annyira beállva, hogy nem tudtad felhívni sem a párodat, sem felvenni neki a telefont, hogy még sem mész hozzá? Létezik ekkora mértékű részegség? Így biztos nem tiszteled és szereted a másikat, ugye? Ezt tolerálnád?

Figyelt kérdés

2018. aug. 27. 07:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Létezik. Egynél többször nem tolerálnám.
2018. aug. 27. 08:02
 2/11 A kérdező kommentje:
Ez már sajnos nem az első ilyen eset volt.
2018. aug. 27. 09:03
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem voltam. Szerintem nem volt az illetőnek kedve menni, és egyszerűbb volt számára ezt mondani neked, hogy ne cirkuszolj, mert unja a cirkuszokat.
2018. aug. 27. 09:10
 4/11 A kérdező kommentje:
Cirkusz eddig sem volt, véleményt mindig mondtam, de normális hangnemben és szerintem nem túlnagy elvárás az őszinteség egy párkapcsolatban.
2018. aug. 27. 09:13
 5/11 anonim ***** válasza:

*véleményt mindig mondtam,

Van olyan ember akinek még ez is sok.

2018. aug. 27. 09:14
 6/11 anonim ***** válasza:

Igen, be lehet annyira állni.

32/f

2018. aug. 27. 09:20
 7/11 anonim ***** válasza:

Én mondjuk ezt a viselkedsét nem tolerálnám, főleg, ha nem az első eset.

AJ és egyébként mi is elmegyünk egyszer-egyszer külön piálni, bizony nem józanon gyikünk sem a végén. Hacsak nem totál eszméletlenre issza magát(....), fel tud hívni és a telefon is fel tudja venni.. De mondjuk az is szánalmas, ha valaki többszr is eszméletlenre issza magát. Az én párom úgy is felhívott, amikor azt se tudta hazafele, hol van..

2018. aug. 27. 09:35
 8/11 anonim ***** válasza:

Be lehet annyira rúgni, hogy arra sem emlékszel hol hagytad az autód vagy a kulcsaidat. Jó 10 évvel ezelőtt volt egy fájdalmas szakításom amit alkohollal oldottam meg, nem vagyok rá büszke. Volt hogy haver vitt haza a lakásomba és semmire nem emlékeztem.

Mondjuk aki puszta kedvtelésből issza le magát ennyire azt nem tudom megérteni.

2018. aug. 27. 10:08
 9/11 anonim ***** válasza:
Felejtős, ennél már csak rosszabb lesz
2018. aug. 27. 10:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem voltam, addig iszom, amíg tudok magamról és felelősséget tudok vállalni a tetteimért. Felnőtt ember viselkedjen is úgy. Nálam ez nem lenne tolerált.
2018. aug. 27. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!