Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lèpjek ki ebből? Pàrom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lèpjek ki ebből? Pàrom egy spekulàns ügyeskedő ès mèg rettenetesen gyors is.

Figyelt kérdés
Igazàbòl szeretem, làtok is benne dolgokat, ezt "eszik" màsok is, hogy szereti az embereket igazi tàrsasàgi lèny ès jòszìvű. Ami ellentmond teljesen, hogy ezzel a jòszìvűsèggel ès "melegsèggel" megfog embereket. Ennek eredmènyekèpp rengetegen szeretik ès mindenki vele akar kommunikàlni, neki akar segìteni. Pedig nulla vègzettsège van, totàl dilettàns. Ebből kifolyòlag folyamatosan b@ssza àt az embereket, a közvetlen környezetèt is, fèlmegoldàsok vannak. Az ismerősei egy rèsze "kènyszerbűnöző", azok is benne làtjàk a madarat, azokat is àtveri a laza diplomarikus modoràval. A hàtam mögött folyamatos kavaràs megy. Engem meg mindenki csak egy öregedő(36) hervadt nèmbernek nèz mellette, meg leginkàbb hülyènek. Pedig közeli jòbaràtaum mondtàk hogy sokkal több eszem van mint neki, neki csak szerencsèje van. Annyira beterìt ez az egèsz sz@r, közben itt mèg lopàsok is kiderültek, hogy a sajàt dolgaimat nem tudom ellàtni, ès kiraktak màr jòpàr cìmemről is (vallalkozò vagyok). Bevontam pàr munkàmba, ott is èn nèztem ki fogyatèkosnak, mert ő rettentő gyors, èn meg lassù es precìz vagyok. Hogy tudnèk kijönni ebből a pozìciòbòl?

#lopás #megélhetés #ügyeskedès #pàrkapcsolati problèma...
2018. dec. 13. 11:49
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Igen , ez ìgy van. Köszönöm a savat, amit kaptam, okosabb lettem tőle ès a megoldast is közösen megtalàltuk a sok segìtő, jòindulatù ès konstruktìv (igen megint szavakkal dobàlòzok hogy okosabbnak tűnjek ) vàlasszal a kèrdèsemre.
2018. dec. 15. 12:05
 12/13 A kérdező kommentje:
11. vàlaszolò! A helyesìràsi hibàimra kìvàncsi lennèk. Megosztod velem is egyenkènt ezt a nulla helyesìrast?
2018. dec. 15. 12:28
 13/13 anonim ***** válasza:

milyen megoldást akarsz ??

Komolyan mit vársz tőlünk ??

Ott a gépész diplomád, tehát értelmes vagy.. Akkor megoldod ezt a problémát..

Ha dilettánsnak tűnsz ?? tessék odaállni, és értelmes megoldásokat felvázolni. Persze nem tudjuk a szituációkat mert egy ilyet se írsz le, ez továbbra is egy tényektől adatoktól mentes topic..

2018. dec. 15. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!