Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna?

Figyelt kérdés
Pár hete összejöttem vkivel, akinek még vannak fent Facebookon képek az exxel. Nem bújós kettesben képek, hanem bulifotók, ahol többen vannak. Tegyem szóvá? Vagy hagyjam és ha vmilyen módon szóba kerül akkor esetleg? Ezen kívül minden rendben köztünk és fontosnak érzem magam számára. Hozzátartozik meg a dologhoz, hogy nincs utálat köztük, normálisan elváltak és kész, vannak közös barátok, gondolom ezért sem volt égető törölni a dolgokat.

#Facebook #kép az exxel
2018. dec. 13. 01:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem zavarna és nem tenném szóvá. Ha visszalapozunk pár évet az adatlapomon, az én képeim között is akad olyan, ami baráti társaságban készült és az exem is rajta van. Most csak azért, mert szakítottunk, tegyek úgy, mintha sose létezett volna? Abszurd dolognak tartom. Nyilván az ilyen netre felpakolt smárolós és hasonló képek marha gázak, de ezek szerintem mindenkinél azok, akár az ex van rajta, akár az aktuális pár.
2018. dec. 13. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!