Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket zavarna ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna ha a párotok gépezne?

Figyelt kérdés
Általában gétköznap, 6,7 orat szoktam maximum. Hétvégen kicsivel többet, egyelőre még nem dolgozok de rajta vagyok munkakeresésen. Igazából titeket zavarna ha kicsit gépezne párotok? 22F
2018. okt. 6. 14:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
6-7 óra az nem kicsi. Az sok, a fenntöltött időd harmada. Ennyi engem zavarna személy szerint. Melóznál a maradék szabadidőd a gép előtt telne? Mit csinálsz ezen kívül hobbiként?
2018. okt. 6. 14:15
 2/11 anonim ***** válasza:
66%
Párom munka és egyebek mellett is napi 3 órát gépezik. És nem zavar. A szabadidejében mindenki tegye azt, ami jólesik. A társa vagyok, nem az anyja, hogy mondogassam, mit tehet és mit nem. Nem gyerek már.
2018. okt. 6. 14:16
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem kevés. Ha emellett tudsz minőségi időt együtt tölteni a lánnyal, akkor mondjuk nem érdekes, de szerintem ennyi gépezés mellett esélytelen. Nekem 2-3 óra lenne, ami max elfogadható.
2018. okt. 6. 14:22
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez mellett dolgozni, meg kapcsolatot fenntartani elég lehetetlen. Valamelyik elhanyagolódna.

Na meg 6-7 óra alapból túl sok. Engem nem zavarna, mert én nem kerülnék kapcsolatba ilyen személlyel.

2018. okt. 6. 14:23
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha minden nap, akkor igen, mert nyilvan akkor keves ido maradna egymasra, szinte semmi. De nalunk is eltelik neha 1-2 nap ugy a heten, hogy csak eljatszogatunk valamivel a gepen, kozben neha beszelgetunk es ennyi. Neha belefer ilyen nap, de kell az egyutt toltott minosegi ido is, kulonben ellaposodik a kapcsolat.
2018. okt. 6. 14:25
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyedülállóként annyit gépezik valaki, amennyit csak akar, meg amennyit a szabadideje enged. Kapcsolatban viszont ugyanezt a mennyiséget nem lehet fenntartani, ha nem akarod, hogy a kapcsolat rovására menjen.
2018. okt. 6. 15:06
 7/11 anonim ***** válasza:

Jelenleg senkije sincs. Még ő maga sem tudja mennyi időt fordítana a barátnőjére a játék rovására.

A játék csak kompenzáció az elvesztegetett idő kitöltésére. 29 évesen én is játszok, bár van munkám.

2018. okt. 6. 15:43
 8/11 anonim ***** válasza:
Engem nagyon. Lehet, hogy kizáró ok lenne, de szerencsére vannak lányok, akiket ez nem zavar. Sikeres ember a saját életén tevékenykedik és ott ér el sikereket, nem egy virtuális világban. Én is játszottam kb. tini koromban egy keveset, de felnőttként már nem érdekel. Az élet annyival jobb.
2018. okt. 6. 16:50
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem megy a kapcsolat rovàsàra akkor nem zavar. Meg lehet talàlni az egyensúlyt. Mi is gépezünk hàzasokként több óràt naponta. Egy kis jàték, nagyobb részben online sorozatokat nézünk, de van egymàsra kis minőségi időnk. 9. Éve együtt vagyunk, semmi problémàt nem okoz.
2018. okt. 6. 17:53
 10/11 anonim ***** válasza:
* egymàsra is minőségi időnk. Esténként, hétvégén.
2018. okt. 6. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!