Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az visszataszító lehet ha "odaragadok" a barátomhoz?
Úgy érzem a barátomon kívül nem létezik más olyan ember akivel ennyire jó együtt lenni, beszélgetni, szinte minden.Nem is szeretek más emberekkel kapcsolatot alakítani. Szinte függő vagyok és ha nincs velem pár órát már nem megy semmi. Olyan végletekben gondolkodom... Úgy érzem nem lesz senki más és...A barátom meg ilyeneket nem mond.A férfiak nem szoktak?Ő azt mondja nem gondolkodik hogy lehetne jobb, de sosem lehet semmit tudni.
Az idegeire lehet menni egy férfinak a túlzott ragaszkodással?
a válaszom igen! Nagyon vigyázz, ogy ezzel a túlzott ragaszkodásoddal eltaszítsd magadtól! Nem vagyunk egyformák, és a pasik meg amúgy is nehezen mutatjaák, ill. mondják ki mit éreznek. Bár vannak kivételek, a párom pont az ellenkezője és ő is nagyon ragaszkodó típus. Én is az vagyok, de volt már, hogy egymás idegeire mentünk:)
Szóval csak lassan a testtel! Nyugodtan mutasd ki a szereteted, mond neki el ahányszor csak akarod, hogy szereted, de ne nyaggasd!
Sok boldogságot!:-)
amikor megismertem a Kedvesemet,akkor én is így éreztem.Majdnem megvezstem érte,és akár csak egy pár órát,de had lássam.Az elején kicsit meg volt lepődve,h így örülök neki,és ragaszkodom hozzá.De néhány hét után belátta,h nem csak kezdeti tűz,hanem én tényleg szeretem.
De van olyan,aki ezt nem szereti ennyire,és kifejezetten rühelli,ha le sem szállsz róla.Viszont,akkor a másik fél nem szeret annyira,mint te őt.De ha az elején vagytok ez nem baj,mert még kialakulna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!