Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszataszító? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Miért baj ha egy csaj nagyszájú,talpraesett,és még esze is akad???2011. jún. 5. 15:45
1/35 anonim válasza:
ez nem baj de ha nagyszájú talpra esett és ehhez hülye akkor már baj :)
19F
2/35 anonim válasza:
ugyan ilyen vagyok, és a visszajelzésekből nem az jön le h visszataszito!
ki mondta ezt a baromságot?
3/35 anonim válasza:
Gyűlölöm a nagypofájú buta libákat,akik még okosnak is hiszik magukat!
A legrosszabb párosítás!
Isten óvjon ezektől egy életre,nem egy ilyen barátnőm volt! XD
4/35 anonim válasza:
ha a nagyszájú alatt azt érted, hogy ocsmányul beszél, akkor igen visszataszító.
5/35 anonim válasza:
Csendesen is lehet valaki művelt és talpraesett. A nagyszájúság szerintem kiábrándító tud lenni.
6/35 anonim válasza:
2. válaszolo vagyok, éna nagyszájut az alatt értelmezem, hogy nem hagyja magát letarolni. igen is kiállok a saját döntésem mellett, ha valaki kritizál beszolgat akkor ugyan ugy én is megmondom a magamét.
7/35 anonim válasza:
tehát aki nem hagyja magát,és nő,az máris nagyszájú? XD
8/35 anonim válasza:
kinek mi:)
mert te mit értesz az alatt?:D
9/35 anonim válasza:
"A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:58"
Ezzel természetesen egyetértek, a nagyszájúság nálam nem az általad említett nagyszájúságot jelenti, hanem a másik fajtát, amikor valaki például csak a feltűnősködés miatt nem tud uralkodni magán.
10/35 A kérdező kommentje:
Én nagyszájú vagyok,de nem beszélek csúnyán vagy ilyesmi...csak kiállok magamért(van,hogy másért is),a véleményemért,hangot adok azoknak a dolgoknak ami nem tetszik..vállalom a véleményemet bárki elött...
2011. jún. 5. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!