Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit gondoljak? Ennyire nem érdeklem?
"Azt mondták körülöttem hogy ez gáz."
És neked az számít leginkább, hogy mit mondanak körülötted?
Ne legyèl már ilyen könnyen befolyásolható! Pár ember szerint ez gáz, ès akkor már minden fèlèt bele látsz a dologba, hogy nem èrdekled? Ha nem èrdekelnèd, arra sem vennè a fáradtságot, hogy elvigyék választani.
Egyáltalán nem gáz, ès ne ilyen vèlemènyek alapján èld a párkapcsolatod!
Attól függ, ezt milyen módon találja. Meg tudom azért érteni őt, mert nem egyszerű ajándékot találni a párunknak, családunknak, hiába mondják azt sokan, hogy elvégre mi is ismerjük őket, tudnunk kéne minek örülnének..
A barátod valószínűleg biztosra szeretne menni és nem olyan ajándékot adni, amiveé lehet, hogy mellé lőne.
Én örülök, ha meglep a párom. Viszont az is igaz, hogy egész évben mondom, hogy mi tetszik nekem. Nem direkt, hogy befolyásoljam, hanem megosztom vele és amit én nem tudok megvenni valamiért, azt általában megkapom Karácsonyra. Nagyon kedves tőle, hogy figyelt rám egész évben.
Én nehezebb helyzetben vagyok, ő a pasi, nem nagyon mondja, hogy ez vagy az tetszik neki. De azért egy évem van rá és szerencsére azért mindig van egy olyan dolog, amit kimond és azt szokta kapni.
Az, hogy a párod ezt mondta, szerintem is gáz. Tudom, hogy ezzel szembemegyek a véleményekkel, de ez a tessék válassz valamit annyira személytelen. Nem örülnék neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!