Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel, hogyan ne gondoljak rá?
Párommal külön éltünk egy ideig, mert sajnos megromlott a kapcsolatunk, és akkor tévesen azt hittük ez a megoldás arra, hogy rendbe hozzuk a dolgokat. Bár ami azt illeti, most szerelmesebb vagyok, mint valaha, és érzem, tudom, hogy 100%-ig Ő az igazi. Szóval ebből a szempontból a külön élés valóban nagyon sok mindenre rávilágított és megtanított.
Viszont... ő együtt élt a mi házunkban valakivel ez idő alatt.
Az elköltözésem után elég hamar összeismerkedett vele. Azok a barátai hozták vele össze páromat, akiknek én sosem voltam szimpatikus.
A nőnek nagyon bejött a lakásunk (szépen rendbe raktuk, mit sem róla) és már oda is vitte pár cuccát. Rendesen oda akart költözni.
Párom azt mondta nem jelentett neki semmit, és már nem is érdekli abszolút. Viszont január óta, mióta ismét együtt vagyunk jó pár hónap eltelt. A nő írogatott neki elég sokáig. Párom májusban a szülinapjára írt.
Azért nem értem, hogy ezt miért kellett, mert ha nem jelent neki semmit akkor minek ír neki?
Engem nagyon zavart, mikor mesélte nekem, hogy milyen kapcsolatban voltak, meg egyáltalán... Megkértem, hogy töröljön minden kapcsolatot vele,mind FB, mind telefonszám, mert ha már valaki abszolút nem érdekel és nem akarok tőle semmit akkor minek legyen fenntartva a lehetőség a kommunikációra?
Ő ezt nem nagyon értette, azt mondta, abszolút semmit nem jelent már neki, de letiltotta.
Én nagyon szeretem őt. Tudom, hogy vele akarok lenni, viszont mindig bennem van a feszültség, hogy egy idegen nő az én cuccaimat fogdosta, az én lakásomban volt.
Mikorra és hogyan tudom ezt elfelejteni (talán nem is lehet) de feldolgozni, hogy ne zavarjon??
Tudom, hogy nem kellett volna külön költözni, csak akkor ott ez tűnt megoldásnak. Nyilván most már én is máshogy tennék, és leülnék és újra meg újra megbeszélnénk.
Sajnos nem tudok vissza menni és megváltoztatni a múltat, pedig hidd el megtenném, mert már rettenetesen bánom.
Próbálok előre tekinteni, és a közös jövő felé és nagyon szeretném, ha ez nem fogna vissza.
Viszont azt is írtad, hogy a különlét után jöttél rá, hogy ő a nagy Ő. Ezt a részét jó volt olvasni.
Remélhetőleg ő is így érez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!