Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mi, hogy elmondtam, hogy zaklat a pasija és még én vagyok a "rib@ c"?
Megszakítottam vele minden kapcsolatot júliusban... Nem állt le. A családjának meg bekamuzott valamit rólam.
Most csütörtökön volt, hogy futottam kint a bicikliúton észrevett, kocsit cserélt, követett... Direkt az erdőben kellett hazajönnöm, mert már várt a házunk előtt és ott is dekkolt vagy 20 percig... Én direkt nem futottam tovább, hazajöttem.
Ekkor gondoltam, hogy ráírok a barátnőjére. Aki előadta, hogy nem is ismeri, nincsbis barátja, össze-vissza hazudozott. Pedig tényleg normális voltam, mondtam, h nekem is van barátom, nem azért, de már az iskolában is szó van róla, mekkora genyó a gyerek.
Azóta kint van, h kapcsolatban, meg én vagyok a "rib nc", az a szemétláda gondoltam bekamuzott valamit rólam, eddig is azt állította, hogy én hajtok rá...
Még azon gondolkozom, h valószínűleg lehet a sráccal beszéltem, vagy ott ült mellette. Mert teljesen úgy írt vissza, az ő szavai, tele helyesírási hibával.
Dehogy még én legyek kikiáltva ribinek, nonszensz
Nem bekavarni akartam, de más is mondja hetek óta, hogy egyszer neki szóljak, ne a rendőrségnek, de utóbbi hatásosabb lett volna, véleményem szerint.
Meg együtt vannak, láttam én is, más is, ez hülyeség. Mielőtt elment hozzá, mimdig itt körözött a házunk előtt...
Attól függetlenül hatalmas hibát követtem el.
Hény évesek vagytok? Azt irod, hogy a SULIBAN mondják, mennyire genyó. Ha olyan korban vagytok még, ne félj a szüleidhez fordulni segitségért!
30N
Ma is ott várt az iskola előtt... Mint ahogy a munkája engedi kb. mindig.
Szánalmas és ez július óta tart ilyen durván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!