Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent a nőknél a csend? Szerintetek elhagyni készül?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel már régóta együtt vagyunk és nagyon szeret engem, de mindig piszkál hogy szerinte nem vagyok elég romantikus. Én hozom amit tudok de tényleg nem vagyok egy nyálas... Pár napja újra rakezdett a műsorra, hogy szeretethianya van aztán pár napja nagyon csendes is, alig tudok belőle kihuzni pár szót pedig ahogy nagyon cserfes... Szerintetek el akar hagyni? Mert én szeretem csak nem vagyok romantikus típus mostanában2018. dec. 10. 23:42
11/12 anonim válasza:
8: Nem ismerem a nőket? Nő vagyok. Ironikusan írtam, amit írtam, azért volt benne az a sok "HAHAHA". Pont azt írtam, amit te is, hogy senkit nem fog így találni, tehát van veszítenivalója...
9: Szerintem nem csak a gyertyákról van szó, hanem arról is, hogy a kérdező nem mondja neki, hogy szép, vagy szereti...
12/12 anonim válasza:
8 9 helyett 9 és 10 a sorrend. Bocs. Kár, hogy nem lehet a választ szerkeszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!