Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Màsnak is van ilyen baràtnője?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Màsnak is van ilyen baràtnője?

Figyelt kérdés
Nos a baràtnőm 26 éves, nincs egy baràtja se, utàlja az embereket. Nem lehet vele sehová se elmenni, hogy ne dörmögjön halhatóan az orra alatt ami neki nem tetszik. Ha köszönnek nekünk ő úgy tesz mintha nem hallanà. Ég sokszor a pofàm emiatt. Minden zavarja ami nem úgy van ahogy ő szeretné... Főzni nem tud és megtanulni se igyekszik nagyon, inkább elvàrja, hogy àllandoan én főzzek. Takarítani is csak akkor szokott ha úgy tartja kedve. Sokat alszik, hamar fàrad nem komunikatív ember. Szeretem, de képes 5 perc alatt kihozni a sodromból. Külföldön élek vele mivel ő idevalósi. Még a nyelvet is elsajàtitottam miatta,de ő az enyém kicsit se. Otthonról összeveszet mindenkivel ezért albérletben lakunk. Ha elhagyom nem fogja győzni fizetni egymaga. Haza nem akar menni a balhék után. Ha a szüleimmel beszélek magyarul telefonon az is zavarja. Vàgyok haza, de képtelen vagyok szakítani vele.

2018. dec. 9. 09:59
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
9# Mondasz valamit.
2018. dec. 9. 10:36
 12/18 A kérdező kommentje:
Otthon sajàt hàzam van ahova ő nem akar költözni mivel se a nyelvet nem tudja, és a megélhetés sincs. Elvàrja, hogy dobjak el mindent amim van otthon és éljek itt vele tovább. 2éve vagyok külföldön abból összesen 2hónapot tartozkodtam otthon.
2018. dec. 9. 10:44
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Mintha az 5-6 évvel ezelőtti énemről írnál. :D

Az tuti, hogy súlyos lelki fájdalmai vannak, amiket önmagán kívül más nem képes megoldani. Azért fárad el hamar, mert a fájdalom, amit teremt magának, teljesen elszívja az életenergiáit. A folytonos felesleges gondolkodás felőröli az embert.

Láttatok volna engem még amikor iskolába jártam.. Annyira fáradt voltam mindig, hogy egy percig se voltam képes figyelni az órákon. Folyton csak őrlődtem magamban. Középsuliban sokszor el is aludtam.

2018. dec. 9. 10:54
 14/18 anonim ***** válasza:
71%
Ha ilyen hülye vagy, meg is érdemled.
2018. dec. 9. 10:55
 15/18 anonim ***** válasza:
19%

Azért van veled, mert úgy van vele, hogy legalább neked kell, mást nem találna magának, így te vagy a szamár a ló helyett. Sajnálom.

Én mennék haza. És már elnézést, de a mozgáskorlátozottság nem a világ vége.

2018. dec. 9. 12:21
 16/18 anonim ***** válasza:
29%

Én sose szeretném azt érezni még mozgáskorlátozottan sem, hogy "én ennél jobbat úgysem érek".

Te nem tehetsz a "hibádról", és megváltoztatni sem tudod, így ezt én elengedném. Az, hogy milyen ember vagy, az számít. Ha tudod őt ilyennek szeretni, mert neked ezek nem zavaró dolgok, és boldog vagy mellette, akkor semmi gond ezzel. Senki sem tökéletes. De ha ez mind zavar benne, úgy érzed, hogy csak azért vagy vele, mert nem bízol magadban, és abban, hogy egy kedvesebb, szerethetőbb lány is el tudna téged fogadni, az baj. Higgy magadban, és legalább adj esélyt magadnak.

2018. dec. 9. 12:50
 17/18 anonim ***** válasza:
73%

Most csak a p*nci miatt vagy vele?

Akkor inkább leszek egyedül! :D

2018. dec. 9. 19:40
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

igaza van az egykk fentebbi hoztaszolasnak, szerintem is van valami baja, depresszio, vagy valami mas. De te meg ha nem is akartad ot sosem akkor kerlek ne maradj vele egyutt csak azert,mert mozgaskorlatozott vagy, lehet, hogy ez kisse akadalyoz az ismerkedesben, de biztos nem lehetetlen, pl nekem nincs egy fulem es felig suket vagyok,megsem akadalyozott sosem a parkeresesben.

21/l

2018. dec. 10. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!