Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is megváltozott barátnője a fogamzásgátló gyógyszertöl?
Tudom, hogy nem a célcsoportba tartozom, de én mikor szedtem fog.gátlót olyan depressziós lettem, hogy még az öngyilkosság is megfogant bennem. Senkivel nem akartam kapcsolatba kerülni, a páromat is távolabbról "szemléltem".
Valószínűleg nem jól reagál a gyógyszerre, javasolnám, hogy beszéljen az orvosával és kérjen másikat, mert hosszú távon mindketten megsínylitek. Ha pedig vált másikra akkor légy nagyon türelmes, mert nekem 1 hónapnyi adag 3 hónapig hatott negatívan érzelmileg. Vagyis elég lassan állt helyre minden.
a nők itt is ráfogják a hisztijüket meg a rosszkedvüket a gyógyszerre. ahogy a menstruációra szokták...
mert azt hiszik ilyenkor úgy viselkedhetnek ahogy akarnak. gyáva majmok. ahelyett,h elmondanák, h mi van, inkább csak kamuznak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!