Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Velem lehet a baj? Másnak is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem lehet a baj? Másnak is van ilyen férfi párja?

Figyelt kérdés
A párom minden szeretkezésünk után csak úgy tud elmenni, hogy saját magának fejezi be. Azt sem engedi, hogy olyankor én segítsek neki. Velem lehet a baj, hogy nem kíván annyira? Kérdeztem tőle, de azt mondta, hagyjam, ő így tud elmenni. Mit tudnék tenni, hogy ez ne így legyen? Engem ez eljezdett 1 év után frusztrálni. 35 felettiek vagyunk mindketten.

2018. dec. 9. 09:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem kene folyton kezelgetni a jancsit maganban.
2018. dec. 9. 10:25
 12/16 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, én nő vagyok, de hátha tudok segíteni.

Nem tudtam elmenni a mostani páromig senkivel. A mostani párommal viszont elkezdtem az együttlétek után maszturbálni, afféle utójátékként.

Eleinte még ez is csak akkor sikerült, ha egyedül csináltam, kizártam belőle (mint ahogy téged a párod). De idővel ő is egyre többet segített, csókolgatott közben, simogatott, búgott a fülembe, ilyesmi. Tehát hozzászoktam, hogy részt vesz az orgozmasuhoz vezető utamban. Ezek után életemben először sikerült elmennem szex közben is vele.

Viszont az a szokásunk megmaradt, hogy ha szexuális együttlét során nem jutok el a csúcsra, akkor kivétel nélkül masztizni kezdek, ő pedig kényeztet közben. :))

Nektek is valami ilyesmit ajánlok. Mondd el neki, hogy megöli ezzel a benned lévő nőiességet és legalább hadd csókolgasd, simogasd közben, nézzen ilyenkor a szemedbe.

Idővel egyre többet fog engedni és talán szex közben is el fog tudni menni.

A mai napig nem érzek semmit orál közben (ha kapom), nem tud úgy masszírozni/kényeztetni senki sem az ujjával sem a nyelvével úgy, hogy az nekem élvezetes legyen. Ebben nagyon hasonlítunk a pároddal.

Hagyd neki, hogy magának csinálja, csak még egyszer mondom, kérd meg, hogy vonjon be az egészbe úgy, hogy közben elfogadod, hogy jelenleg csak ő tud magához úgy érni, hogy orgazmusa legyen. Ez később valószínűleg változni fog, ha így tesztek. :)

2018. dec. 9. 10:50
 13/16 anonim ***** válasza:
Veled csak az a baj, hogy nem elég régen találkoztatok (Ugy 20 évvel korábban kellett volna). Annyira megszokta évek alatt a saját kezét, hogy azt nem tudja potolni semmivel (Vszinüleg nem is nagyon akarja, jo neki igy.)
2018. dec. 9. 11:15
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Bár én fiatalabb vagyok nálatok, és nem mondhatnám, hogy olyan sok tapasztalatom van, de hátha tudok segíteni.

Eleinte nálam is ez volt, bár én vagyok a nő. Akárkivel is voltam, eleinte sosem tudtam elmenni velük, szexben egyáltalán nem a mai napig sem, viszont eleinte orálban sem. Volt, hogy még csak nem is élveztem. Szegény jelenlegi párom kínlódott velem.

De ő sokat erőltette azt a témát, hogy kinek mi a jó, és hogy ki hogy tud a legjobban elmenni. Ő magán sokat vezetgetett, és nem félt megtanítani arra, hogy mit szeret a teste, és egy idő után, én is elmondtam neki, hogy én hogyan szeretem. "Gyakorlás" után, végül sikerült elmennem. Azóta viszont csak javult a helyzet, mert egyre jobban élvezem vele.

Kérdező, sosem engedte, hogy hozzáérj ott?

Én azt javasolnám, hogy amikor csinálja magának, rakd a kezed az övére, mintha ketten csinálnátok érted? Utána meg legyen az, hogy a te kezeden legyen az övé, mintha tényleg te csinálnád, de közben meg ő csinálja. Hogy szokja a helyzetet. És tényleg puszilgasd közben, a hátát, a nyakát, simogasd a mellkasát, valamit csak szeret. :)

Nem hinném, hogy sose fog neki sikerülni, szerintem csak megszokta, hogy így tud elmenni, és azt hiszi világ életében ez lesz. :( Ráadásul vannak férfiak, akik sajnos cikinek érzik, ha nem tudnak elmenni nővel, és utána nem is próbálkoznak, mert úgy érzik megint kudarcot vallanának. (Ismertem egy ilyen 30+-os férfit). És ebből kifolyólag még inkább bezárkóznak.

Remélem valamennyit tudtam segíteni. :)

24N

2018. dec. 9. 11:35
 15/16 anonim ***** válasza:

Párom is csak így tud. De ő engedi, hogy segítsek. Már haladunk, mert már akkor is sikerült neki ha én csináltam. Neki ez pszichés. Blokkolja, hogy retteg a gyerek vállalástól. 1 éve vagyunk mi is együtt. És még nagyon nem akarunk gyereket. Nyilván gyógyszert szedek. De ő erről túl sok rosszat olvasott.

Szóval nem vagy egyedül ezzel a dologgal.

2018. dec. 9. 11:52
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat. A következő találkozónkon felvetem neki ezt az ötletet, hogy fokozatosan engedjen be a végjátékba is. Remélem, vevő lesz rá.
2018. dec. 9. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!