Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem lehet a baj? Másnak is van ilyen férfi párja?
Kedves Kérdező, én nő vagyok, de hátha tudok segíteni.
Nem tudtam elmenni a mostani páromig senkivel. A mostani párommal viszont elkezdtem az együttlétek után maszturbálni, afféle utójátékként.
Eleinte még ez is csak akkor sikerült, ha egyedül csináltam, kizártam belőle (mint ahogy téged a párod). De idővel ő is egyre többet segített, csókolgatott közben, simogatott, búgott a fülembe, ilyesmi. Tehát hozzászoktam, hogy részt vesz az orgozmasuhoz vezető utamban. Ezek után életemben először sikerült elmennem szex közben is vele.
Viszont az a szokásunk megmaradt, hogy ha szexuális együttlét során nem jutok el a csúcsra, akkor kivétel nélkül masztizni kezdek, ő pedig kényeztet közben. :))
Nektek is valami ilyesmit ajánlok. Mondd el neki, hogy megöli ezzel a benned lévő nőiességet és legalább hadd csókolgasd, simogasd közben, nézzen ilyenkor a szemedbe.
Idővel egyre többet fog engedni és talán szex közben is el fog tudni menni.
A mai napig nem érzek semmit orál közben (ha kapom), nem tud úgy masszírozni/kényeztetni senki sem az ujjával sem a nyelvével úgy, hogy az nekem élvezetes legyen. Ebben nagyon hasonlítunk a pároddal.
Hagyd neki, hogy magának csinálja, csak még egyszer mondom, kérd meg, hogy vonjon be az egészbe úgy, hogy közben elfogadod, hogy jelenleg csak ő tud magához úgy érni, hogy orgazmusa legyen. Ez később valószínűleg változni fog, ha így tesztek. :)
Bár én fiatalabb vagyok nálatok, és nem mondhatnám, hogy olyan sok tapasztalatom van, de hátha tudok segíteni.
Eleinte nálam is ez volt, bár én vagyok a nő. Akárkivel is voltam, eleinte sosem tudtam elmenni velük, szexben egyáltalán nem a mai napig sem, viszont eleinte orálban sem. Volt, hogy még csak nem is élveztem. Szegény jelenlegi párom kínlódott velem.
De ő sokat erőltette azt a témát, hogy kinek mi a jó, és hogy ki hogy tud a legjobban elmenni. Ő magán sokat vezetgetett, és nem félt megtanítani arra, hogy mit szeret a teste, és egy idő után, én is elmondtam neki, hogy én hogyan szeretem. "Gyakorlás" után, végül sikerült elmennem. Azóta viszont csak javult a helyzet, mert egyre jobban élvezem vele.
Kérdező, sosem engedte, hogy hozzáérj ott?
Én azt javasolnám, hogy amikor csinálja magának, rakd a kezed az övére, mintha ketten csinálnátok érted? Utána meg legyen az, hogy a te kezeden legyen az övé, mintha tényleg te csinálnád, de közben meg ő csinálja. Hogy szokja a helyzetet. És tényleg puszilgasd közben, a hátát, a nyakát, simogasd a mellkasát, valamit csak szeret. :)
Nem hinném, hogy sose fog neki sikerülni, szerintem csak megszokta, hogy így tud elmenni, és azt hiszi világ életében ez lesz. :( Ráadásul vannak férfiak, akik sajnos cikinek érzik, ha nem tudnak elmenni nővel, és utána nem is próbálkoznak, mert úgy érzik megint kudarcot vallanának. (Ismertem egy ilyen 30+-os férfit). És ebből kifolyólag még inkább bezárkóznak.
Remélem valamennyit tudtam segíteni. :)
24N
Párom is csak így tud. De ő engedi, hogy segítsek. Már haladunk, mert már akkor is sikerült neki ha én csináltam. Neki ez pszichés. Blokkolja, hogy retteg a gyerek vállalástól. 1 éve vagyunk mi is együtt. És még nagyon nem akarunk gyereket. Nyilván gyógyszert szedek. De ő erről túl sok rosszat olvasott.
Szóval nem vagy egyedül ezzel a dologgal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!