Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt el kell nézni, hagyni kell, "nem a mi dolgunk" alapon, vagy illene neki jelezni? Persze a férfi dolga lenne erről szólni a nőnek, de ha ő nem teszi, akkor másnak nem kéne beszélnie vele, hogy nyílt titok az érzése, vegye észre hogy viszonzatlan?
Van egy nő, és tetszik neki egy férfi. De a férfi részéről ez egyáltalán nem viszonzott. A férfi is észrevette, hogy valószínűleg ez a nő többet lát a köztük lévő viszonyba, én is látom, más is mondta már, hogy szerinte ennek a nőnek tetszik az a férfi. Ennyi ember, engem is beleértve, nem lehet vak. Persze az a nő nem nyomul, inkább csak keresi a társaságát. De mégis, látszik rajta, hogy tetszik neki, abból, ahogy beszél róla. De még ha semmit sem tudnék róluk, csak látnék róluk egy képet, is tudnám, hogy viszonzatlan érzelmek lehetnek csak, a férfi jóképű, jó testű, a nőnek fatörzsnyi a dereka és a combjai, tehát mondhatni nőiesen telt, arca sem egy szépség. Inkább olyan konyhás néni külseje van, csak jobban öltözik.
Az a kérdésem. Ebben az esetben mindenki hagyja a francba az egészet, mindenki elnézi, ahogy ez az egész van, sőt titkon néhányan még meg is mosolyogják, hogy né a duci csajnak tetszik a srác. Vagy nem kéne-e neki valahogy szólni, egy privát beszélgetés keretei közt, hogy figyelj, mit gondolsz arról a srácról, mert én úgy tudom, nem tetszel neki.
A srácnak kéne közölnie és egyértelműen a nő tudtára adni, hogy nem jön be neki.
Miért kéne a nőnek gondolatolvasónak lenni?
Ismerek ilyen párt, a férfi mindig panaszkodott, hogy mégis mit képzel a csúnyácska lány, végül összejöttek, a szólókat meg elküldték melegebb éghajlatra.
A fiú azóta is csalja a nőt, pedig már gyerekeik is vannak.
Nem tudom, de én sosem szóltam ilyent meg, és nem jellemeztem őket, mert akik bölcsek azok tudják, hogy véletlenek nincsenek, és nagy meglepetésnek lehetnek némelyek kisgazdáik. Szóval én inkább a helyedben a magam életével foglalkoznék:)
Aztáén amikor meg bekövetkezik a meglepetés, akkor elkönyvelném magamban, hogy jó volt a tippem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!