Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátnőm és azt hiszi minden rendben?
22 éves vagyok a barátnőm 21
1 hónapja csalt meg , megbeszéltük , megbocsájtottam neki de mondtam hogy bizonyitania kell ezek után . 1 hónap se telt el de már azt mondja hogy elakar meni discoba a barátnőivel bulizni nélkülem ... mindenhova nélkülem akar menni , tudja hogy még nemtudok bizni benne teljesen de nem érdekli .. bármit mondok neki ezzel kapcsolatba nem halgat meg .. ti mit tennétek?
Azért abba is gondolj bele, hogy megcsalás ide vagy oda, az nem kapcsolat, ahol nem mehet el nélküled sehova. Meddig fogod ezt elvárni? Mikortól éreznéd azt, hogy na most már elmehet, megbízol benne?
Valójában te nem bocsátottál meg csak azt próbálod bebeszélni magadnak. Amit egyébként tökre megértek, én eleve nem lettem volna képes rá, hogy folytassam a kapcsolatot.
Talán több beszélgetés, az érzéseitek letisztázása, és azoknak az okoknak a meghatározása, ami ide vezetett segíthet.
Viszont ha egyáltalán nem nyitott erre, akkor szerintem is jobb, ha hagyod.
Te nem bocsátottál meg neki. Most vagy kezdjétek tiszta lappal vagy dobd ki. Ha nem bízol benne, inkább küldd el őt.
Ő meg nem hallgat meg, magyarul szarik rád, de nem szakít, kényelmes lehet a kapcsolatotok, viszont nem szeret igazán. Ennek nincs értelme.
Remélem mára már kirúgtad. Sosem értettem, miért nem találnak az ilyen emberek valami értelmes elfoglaltságot, ahelyett, hogy attól függ a boldogságom, hogy a másik éppen milyen színűt fingott.
Szerintem baromi egyszerű a kérdés: te (mégegyszer kiemelném: TE) mit érzel, neked ez miért jó, vagy rossz? Olyan egyszerű mint az ágyba vizelés. Ha a mérlegen túlsúlyban van, hogy neked ez miért rossz, akkor miért csak ennyire tartod magad? Hogy lehet rád felnézni? Ha egyszer megcsalt, meg fogja tenni újra, mit gondolsz, mi változna? Fejére esik egy cserép és rájön, hogy fel tud rád nézni, és nedvesedik rád újra a bugyija? Istenem, sosem értettem, minek ilyen embereknek párkapcsolat, az egész egy rohadt színház, nem arról szól, hogy két ember szereti és tiszteli egymást.
Bocsánat, ha bárkit megbántottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!