Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti miért szórakoztok a lányokkal?
Nem akarok általánosítani, most azokra a fiúkra értem akik csak szórakoznak, hülyítik a csajokat és utána lelépnek.
Szerelmi csalódás? vagy csak szexet akartok?
Nekem volt egy haverom aki azért kezdet el járni egy csajal, mert egyik oszt. szerelmes volt abba a csajba, a fiu meg utálta a srácot, ezért még aznap felszedte a csajt, csak hogy a másiknak fájon, azt neki is csak az volt a célja hogy megdugja a csajt meg minden, de amire eljutotak idáig (pan három honap mulva) a fiu beleszeretet a lányba, csak a lány adigra meg kiszeretet a fiubol mert elöte leszarta magasrol és bunkoskodot vele, azt végén csaj dobta, a fiu jol beszopta :D
16L
Mert ők is szórakoznak velünk. :)
Adok-kapok játék. És vannak, akik az előző szerelmekben elszenvedett sérelmeket az azután következőn veri le... No meg a másik nem minden tagján.
Sokan azért hülyítik őket, mert mélyen vágynak valakire, de a sok csalódás teljesen kiábrándította őket, és nem hisznek. Én sem hiszek.
22f
Én speciel (de sztem még elég sokan), ha szórakozok egy csajjal, az ezért van, mert úgy ezzel ápolom a férfi egómat...gondoljatok csak bele...milyen jó érzés, mikor látjátok, h akar titeket a másik...de legalább is tetszünk valakinek...ez azért elég kellemes..nem?Sztem ez is egy mérvadó indok...am én azért is szoktam ismerkedni, h barátnőt találjak...úgyértem nem csajt, barátnőt...aztán így megismerem...inkább kiismerem egy kis idő alatt...elgondolkodok, h megéri-e nekem ez...mert értelem szerűen senki nem fog hosszú távon járni egy (nem általánosítok, csak példa) disco-ribivel...de ha netalántán találkozok egy normális lánnyal, aki nem vágja magát rögtön hanyatt, akk arra gondolok, h hmmm...ebből talán még lehet is valami...és akk el van döntve, h mit is akarok...
Ha magamból indulok ki...akk csak ezeket az okokat tudom felsorolni.
Velem nem szórakozott egy csaj se, nem b@sztak át, nem csalódtam. És én se akarok rosszat senkinek se, de bakker visz a vadászösztön :$ Ennyi. Pedig tényleg nem akarok rosszat!
17/F
16:50-nek
Szerintem is...
de egyszerűen nem fogom fel! MIÉRT?
nem arról van szó, hogy nem lehet flörtölni! az egészséges! az fontos önbizalom-erősítő és igenis kell. néha...
de szerintem itt most nem a party-szexről és a macázgatásokról van szó, hanem a csúnya átverésekről. amikor élvezi, hogy beleszeret, aztán egyszerűen lelép, és kidobja a lányt, mint a macskát sz.rni... na, ezt most minek???
Kicsinyes, öntelt, hataloméhes ember tesz ilyet...aki élvezi, h megteheti...Ezzel szintén csak azt akarja bizonyítani magának, h ő király és, h ő megteheti...Nem vagyok oda az idézetekért, de ez most ide illik :
Már gyermekorban tudod, s nem felejted el...Ki rút tettet szenved el, rút tettel felel...sztem ennyi bőven elég...de ez szemétség a köbön.Soha nem tennék ilyet...ha nem akarnék már semmit, akk megmondanám a lány szemébe...nem pedig csak van-nincs módon lelépnék...de az a baj, h sok srác ezt azért teszi, h majd a többi faszagyerek haverjának elmesélje, h ő mekkor "ász"...közben csak egy szopósköcsög, aki arra vágyik, h nagy ember legyen.Ez amúgy csak egy tünete a nagyravágyásnak...hidd el, kérdező...az ilyenek az élet más terén is csak kihasználják az embert.Sajnos én is ismerek ilyen embereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!