Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belefér egy kapcsolatba?
A barátnöm (34) közölte, hogy összefut az egyik haverjával akivel régóta ismerik egymást. Azt is elmondta, hogy nem olyan rég kb. 1 éve Volt köztük több is, azaz szexpartnerek voltak, de ö nem akart többet. Beültek egy helyre és beszélgettek, aztán a srác meg hazavitte. Normális ez?? Nincs kétségem a hüségében, de hogy úgy mondjam nem esett túl jól....
Ja és a srác 6 évvel fiatalabb nála. Azt mondta komolyabb kérdésekbe azért nem kéri ki a véleményét, de nagyon jó haverok.....Mindemellett a barátnöm szeret engem(elvileg) és én is öt.
Ki mit gondol?
Igen. Szerintem nincs ezzel baj. Őszintén elmondta hova megy, kivel, és milyen kapcsolatban álltak régen, milyenben most. Megérteném a morgolódást, ha pl eltitkolta volna hogy régen lefeküdtek vagy magát a találkozást, vagy valami, de semmi ilyesmi nem történt, tök őszinte volt a barátnőd.
Nekem is vannak pasi barátaim, volt akivel több is történt köztünk régebben, de az befejeződött és barátok maradtunk. Volt, hogy össze is futottunk 1 ebéd, vagy egy kávé erejéig, közben dumáltunk, semmi egyéb nem történt. És lesz is még ilyen mert barátságról van szó. Csak mert az embernek párja lesz, már dobja el a barátait? Hát nem. Aki szereti a kedvesét, az nem kér ilyesmit.
A férjemnek nem volt ezzel semmi baja, bízik bennem, tudja hogy szeretem és soha nem tennék olyat ami miatt elveszíthetem. Neki is vannak nőnemű barátai is, ismerem is, kedvelem is őket, nekem sincs semmi bajom azzal ha találkozik velük.
Abba gondolj bele, hogy nem kell ex, nem kell régi szexpartner, nem kell pasi haver ahhoz, hogy a csajod megcsaljon. Ha MEG AKAR csalni, bárkivel megteheti. Ha meg nem, akkor sem egy régi szexpartnerrel, sem a régi életeszerelmével nem fogja veled ezt megtenni. 32/N
Most olvasom az utólagos infót, hogy fordítva ő is kiakadt. Ezt nem ártott volna leírni már a kérdés alá, így kicsit vicces a dolog...Mindkettőtöknek ajánlom a jó alapos önvizsgálatot, hogy miért vagytok ilyen bizalmatlanok egymással. Ezen kellene agyalni, nem azon , hogy ki kivel haverkodik.
Attól, hogy vannak akiknek nem jött össze a férfi nő barátság, attól még létezhet. A szex erre nincs hatással egyébként.
Mindig elhangzik ilyenkor, hogy bízni kell a partneredben, ha nincs bizalom az rossz és gyerekesek vagytok, meg hasonló közhelyes baromságok. Persze, hogy fontos a bizalom ezt senki nem tagadja, de az legalább annyira fontos, hogy ezzel a bizalommal ne éljünk vissza. Itt pedig ez történt. Elvárjuk és hangoztatjuk a bizalom fontosságát, de mit is teszünk annak a kiérdemléséért. Találkozgatunk régi dugócimborákkal, de legalább elmondtuk előre.
A másik nagy baromság, amikor azt hangoztatják, hogy az már a múlt. Miért a múlt nem képzi az élete részét attól, hogy régebben volt már nem hathat ki rá?
A legnagyobb gond, hogy nem tisztáztátok a kapcsolatotok elején, hogy mi az ami zavar vagy belefér. Ha ezt nem tudjátok megbeszélni és ebben megegyezni, mert más értékrendetek van akkor át kellene gondolnotok ezt a kapcsolatot.
Azt hiszem az utolsó kommentelö fogalmazta meg a legjobban az igazságot. Teljes mértékben egyetértek. Köszönöm.
Amennyiben egy párkapcsolatba mind a két fél tiszteli egymást és együtt a jövöre koncentrálnak, nem teszik meg, hogy a megadott bizalmat ilyen dolgokkal aláássák. Hiszen a tisztelet és bizalom a legfontosabbak amennyiben meg vannak az érzések és egy közös jövökép.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!