Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Martin82 kérdése:

Belefér egy kapcsolatba?

Figyelt kérdés

A barátnöm (34) közölte, hogy összefut az egyik haverjával akivel régóta ismerik egymást. Azt is elmondta, hogy nem olyan rég kb. 1 éve Volt köztük több is, azaz szexpartnerek voltak, de ö nem akart többet. Beültek egy helyre és beszélgettek, aztán a srác meg hazavitte. Normális ez?? Nincs kétségem a hüségében, de hogy úgy mondjam nem esett túl jól....

Ja és a srác 6 évvel fiatalabb nála. Azt mondta komolyabb kérdésekbe azért nem kéri ki a véleményét, de nagyon jó haverok.....Mindemellett a barátnöm szeret engem(elvileg) és én is öt.

Ki mit gondol?

2018. dec. 7. 09:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
23%

Igen, belefér. Őszintén elmondta, hogy kivel találkozik, mit fognak csinálni és hogy mi volt a kapcsolatuk háttere.

Te ezt úgy hálálod meg, hogy kételkedsz benne és féltékenykedsz.

Minek neked kapcsolat, ha nem bízol meg a másikban? Aranykalitkába akarod zárni?

Joga van azzal találkozni, akivel akar! Nincs jogod ahhoz, hogy megtiltsd neki.

2018. dec. 7. 09:28
 2/17 anonim ***** válasza:
77%

Joga nincs megtiltani persze, de miért is kéne elviselnie, hogy a párja a szexhaverjaival találkozgat?

Kérdező, én megértelek. Lehet, hogy sokaknak már ez az ultramodern felfogása, hogy nem számít ha haverom/haverbarátnőm dugok a másikkal, kit érdekel, de ez nem a norma. Én nem hiszek a fiú-lány barátságban, de el tudom képzelni, hogy valakinek megy. Viszont az, ha két ellenkező nemű már dugott egymással, az nem barátság. Ilyen formán meg én nem viselném el, ha találkozgatna vele a párom. Meg ki tudja még hány ilyen haverja van...

Végezetül pedig én egy haverommal feküdtem le, történetesen ő ma a vőlegényem.

2018. dec. 7. 09:34
 3/17 anonim ***** válasza:
8%

Talán értelmezni is meg kéne tanulni. Nem kéne összekeverni a múltat a jelennel. Régen volt, elmúlt, nincs többé. Most, a jelenben a csaj a kérdezővel van.

Miért kell szítani teljesen feleslegesen az indulatokat?

2018. dec. 7. 09:38
 4/17 anonim ***** válasza:
83%
Szerinted együtt leszel még ezzel a nővel akár csak 5 vagy 10 év múlva?
2018. dec. 7. 09:43
 5/17 A kérdező kommentje:

ùgy terveztem, h együtt Leszek vele, de a dolgok alakulása alapján kételkedem már.

Egyébként amikor meg én mentem olyan társaságba ahol Volt olyan lány akivel mi is összejöttünk párszor az kiefejezetten zavarta. Nagy balhét csinált....

2018. dec. 7. 09:46
 6/17 anonim ***** válasza:
42%

Ne aggódj cica, jól megy az értelmezés. :-) Köszönöm aggodalmad.

És ha a múltban történt? Egyébként írd már meg, mivel utaltam arra a kommentemben, miszerint én úgy értelmeztem, hogy most történt. Idézd!

Szóval. És ha a múltban történt? Akkor mivan? Jó barátok lehetnek azok, akik dugtak már, tényleg.

Szerintem amúgy te tanulj meg olvasni. Azt írja a kérdező, hogy régóta ismerik egymást és kábé egy éve szexeltek. Tehát, nem volt olyan rég. Ha meg régóta ismerik egymást, miért pont most feküdtek le?

Summa summarum: Én nem dugnék haverral, ha nem jönne be nekem. Aki bejön nekem, az nem haverom/barátom. Nem barátkozási szándékból iszogatnék/kávéznék vele, hanem hogy elcsábítsam.

2018. dec. 7. 09:46
 7/17 anonim ***** válasza:
76%

nálam nem fér bele, bocsika =(

se az, hogy volt valaha is szexkapcsolata se a többi cifraság..

de szerencsére akit én választok annak ez a gondolat a közelébe sem fér..

simán megtilthatod neki, az lenne a férfias viselkedés, annyit mondasz: kössz, nem kell taliznod vele, vagy velem nem kell..

25F

2018. dec. 7. 09:47
 8/17 A kérdező kommentje:

Na ez az...ha régóta ismerik egymást akkor miért csak 1 éve szexeltek?? Jó persze közbe a lánynak Volt kapcsolata is, de ezek szerint mindig bejött neki a srác?!

ès azt mondta azért nem akart komolyabb kapcsolatot mert a srác egy sármör...és fiatalabb...

2018. dec. 7. 09:50
 9/17 anonim ***** válasza:
17%

"Egyébként írd már meg, mivel utaltam arra a kommentemben, miszerint én úgy értelmeztem, hogy most történt. Idézd!"

Az egész kommented arra utal, hogy ha egyszer megtörtént, a múltban, akkor talán a jelenben is ugyanúgy megtörténhet.

Kérdező, akkor szakíts a lánnyal, ha ezt nem bírod elviselni. De komolyan, annyira éretlenek vagytok. 1 éve nem történt köztük semmi. Akkor mégis mit hisztizel? Most az a bajod, hogy a csajodnak 1 évvel ezelőtt volt egy szexkapcsolata és nem egy ismeretlennel, hanem egy közeli ismerősével? Juj, urambocsá. Nem egy vadidegennel d..gott.

Ha nem ismerte volna a srácot, akkor nem hisztiznél ezen?

AZONBAN! abból a szempontból jogos a kiakadásod, hogy akkor ő miért rótta azt fel neked, mikor te is kerültél ugyanilyen helyzetbe? Neki se lett volna joga ezen fennakadni.

De megint bejött az, hogy zsák a foltját mindig megtalálja, hasonló a hasonlót vonzza!

Ő kiakadt, és erre fel, most te is kiadtál. A szitu teljesen ugyanaz! Megérdemlitek egymást. :)

2018. dec. 7. 09:58
 10/17 anonim ***** válasza:
80%

De bírom az ilyet, mikor az egyik mindent megengedhet magának, a másik vágjon hozzá jópofát, meg különben is disztingváljon. Az ilyennek az orrára kell kötni, hogy vagy szanálgattok mindketten egymás múltjából embereket, vagy mehet vissza a jó édes anyjába.

32/f

2018. dec. 7. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!