Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit ér egy hűséges férfi? Őszintén, több évtized után is tudnád vele tartani a lépést ebben? Hogy érzitek lányok? Biztos van olyan aki képes lenne egy életet leélni a férjével.
@10
Nem mondtam egy szóval sem, hogy nincs kivétel. Sőt!
Inkább az általános trendekről beszélek.
Mindenki elmondja mint #11, hogy o a kivétel, a valóság pedig az, hogy kb 10%-át érdekli ez a nőknek. Én nem tudom, és nem is akarom megmondani, hogy ki a kivetel és ki nem, azt viszont tudom, hogy magára mindenki úgy gondol a valóságtól függetlenül.
Mellesleg, rengeteg lány barátommal éltem át az alábbi.
- én sosem ketdenék a Bélával, mert mindenkit csak megdug, én vagyok a kivétel, engem sosem kap meg
- jaj, a Béla randira hívott, ez most más, megmondta, hogy most komolyan gondolja
-mekkora szemét az ÖSSZES férfi, mindegyik csak azt akarja.
Egyszerűen szeretik a nők elhinni, hogy egy napra (hétre, fél évre) mégis ők lesznek a királylányok, akikért eljön a herceg, aki megváltozott es mégis felismerte, hogy ők kik is valójában.
Az a nő aki kilép ebből a mókuskerékből, talál hűséges férfit, aki meg minden kapcsolatában ugyanabba a folyóba lép gondolja végig, hogy a folyó hibás e, vagy ő figyelmetlen.
Ha nem csal meg a férjem, és ezzel oldja meg a problémákat, amiket generált, akkor egy életet éltem volna le vele... Hűségesen.
Számomra a kapcsolatban nincs harmadik fél. Ha meg tudna jelenni, mert "érzek" iránta valamit, olyankor jön a kapcsolat felülvizsgálata, és a lelkizés, mert akkor valamit belül nem csinálunk jól.
Olyan értelemben, meg deaszexunalmas... Badarság, mindig van mit újítani, vagy épp cölibálni egy picit, hogy hiányozzon, tényleg.
hűséges típus vagyok sosem csaltam, de 2 kapcsolatom volt már és nem csak ezen múlik sajnos ..az egyik 6 a másik 10 évig tartott..azóta senki..manapság egyre nehezebb hűséges párt találni mivel elfogadottabb lett a nyitott kapcsolat és a megcsalás is..
35N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!