Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit vennétek a barátotoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vennétek a barátotoknak 15. születésnapjára?

Figyelt kérdés
2010. jún. 27. 12:18
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
áhh köszi nem kell kihagyom:Dnem érzem már magam gyereknek:Dde téged megnéznélek:P
2010. júl. 14. 14:29
 42/48 anonim ***** válasza:

hat ha fiu akkor word of warcraft-os dvd-et xD (en utalom a jatekot- de a legtobb fiu azt jatsza)

18/F Muhaha

2010. júl. 14. 14:38
 43/48 anonim ***** válasza:
Hát ha nagyon nem tudod, akkor vehetsz neki valami bazi nagy ajándék kosarat, olyan csokikkal, amiket szeret, meg nem tudom, a kosárba rakhatsz valami jegyet is, valami valami ... nem tudom, a mozi olyan semmi, de óóó tudomm, vegyél foci meccsre jegyet, vagy koncertre... :D De mondjuk lehet, hogy valami személyesebb jobb, de hirtelen ez jutott eszembe, ami nem egyénfüggő.
2010. júl. 14. 14:44
 44/48 anonim ***** válasza:
Ha édesszájú akkor vehetnél neki csokoládét...és a meglepetésbuli is jó ötlet
2010. júl. 14. 14:57
 45/48 anonim ***** válasza:

14:20 mennyi idős vagy:P?

a kutyás-bárányos csaj voltam

2010. júl. 14. 17:11
 46/48 anonim ***** válasza:

vegyel neki egy bicskát, vagy tőrt. de ne valami gagyi piacosat, hanem egy minőségit. minden fiú szereti a késeket, még ha nem is használja semmire. én is kaptam egyszer egy klassz tőrt, ott áll vagy 20 éve a polcon, de néha a kezembe veszem, nézegetem.

vagy vegyél neki egy bőrdíszművestől egy szép telefontartót amit az övére tehet.

semmi esetre se csokit, meg olyan dolgokat ami elfogy és nincs,...ajándéknak mindig maradandót, hogy mindig rád emlékeztesse!

2010. júl. 14. 17:32
 47/48 anonim ***** válasza:

17:11 most akkor melyik?mert akkor magadat kérdezed:D14.20 a kutyás birkás:D

14:25,14:29 es vagyok:Dam 17;)

2010. júl. 14. 17:37
 48/48 A kérdező kommentje:

ne itt ismerkedjetek máár -.-"

am köszönöm a válaszokat :)

végül... 8.000Ft-os Mexx parfümöt vettem neki :$

2010. júl. 23. 12:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!