Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig nem beszéltetek/találkoztatok veszekedés után?
A barátommal 4.5 éve vagyunk együtt. Sajnos összevesztünk hétfőn, azóta nem beszéltünk. Nem lakunk együtt.
Volt már ilyen máskor pár alkalommal és mindig én kezdeményeztem békülést mindegy ki volt a bűnös, mivel én utálom ezeket a gyerekes játszmákat.
Viszont őszintén szólva kezdek belefáradni a sértődékenységébe, önfejűségébe és úgy döntöttem ezúttal nem keresem, főleg, hogy az ő hibájából van ez az egész megint.
Tanácstalan vagyok, hogy segítsem a kapcsolatunkat de sajnos ő nem az a fajta aki elismeri, ha valami az ő hibája. Persze amikor én kezdeményeztem szívesen átbeszélte velem a történteket de ez nem igazán fair, hogy neki mindig könnyebb dolga van azzal, hogy én töröm meg a csendet. Gondolom most is azt várja, hogy jelentkezzek de ezzel csak megerősítem abban, hogy az ujját se kell mozdítani ha gond van.
Nem szeretnék több mint 4 évet kidobni az ablakon.
Segítség! :(
28N;27F
Én ilyen vagyok természetemből adódóan. De úgy látszik a férfiaknak is az kell ha a nő s3ggfej :/ (ezt azért mondom mert sok férfi azt írja itt, hogy a nőknek a bunkó férfi kell)
Viszont én nem vagyok se s3ggfej se gyerekes, ha gond van/valami nem tetszik én szólok és szeretem megbeszélni és nem mérgesen menni aludni.
Amikor párt választunk mindenki a legjobb formáját hozza. Csak később jönnek elő negatívumok.
Tudom, hogy mindegyikőtök azt mondja, dobjam én mégis tanácsot kérnék, hogy lehet jobb belátásra bírni anélkül, hogy ezt támadásnak vegye?
Olvastam itt valaki írta egy kérdésnél, hogy hosszú időbe telt, mire a férje érzelmileg felnőtt, neki megérte, de a kérdés az, hogy másnak is megérné e, ezt embere válogatja.
És igazatok van, ezt évekig húzni nem szabad és nem is szeretném, de tanácstalan vagyok, nem tudom, hogy ÉN mit csinálok rosszul. Nem fogok minden a másikra húzni, nekem is van még mit tanulnom szerintem.
Nem is olvassátok el amit írtam. 2 éve volt az első összetűzésünk nem a legelejétől volt ilyen.
És nem, nem könyörögtem neki, térden se csúsztam csak én azt hittem egy kapcsolatban probléma van, azt megbeszéljük és nem megsértődünk. Ezek szerint nem kellett volna vele soha semmit se megbeszélni mert az megalázó. Értem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!