Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy a barátom többet akarjon velem lenni és össze akarjon költözni velem?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy távkapcsolatban vagyunk és max heti 1szer találkozunk csak. Kb 50 km-re lakik tőlem a barátom. És az a helyzet hogy én mondtam neki többször is hogy jó lenne többet találkozni ha a munka miatt máshogy nem jön össze akkor be lehetne olyan estéket iktatni hogy este elvagyunk kicsit meg együtt alszunk és másnap reggel meg mindenki megy a dolgára. Meg az hogy az anyukájával nagyon szoros kötelék van közöttük és nagyon ragaszkodnak egymáshoz. Nekem minden vágyam az lenne hogy minél többet lássam és hogy össze költözhessek vele de nála azt látom hogy neki elég csak a heti 1szeri találka amikor kb 1 napot vagyunk együtt. Hogyan tudnám magamhoz csábítani a barátomat úgy hogy sokat akarjon velem lenni és össze akarjon költözni velem és hogy igen is törödjön velem meg ragaszkodjon hozzám? ötleteket kérnék mivel tudnám ezt elérni
2018. dec. 4. 17:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet kikényszeríteni vagy trükkökkel elérni. Ez magától jön vagy nem. Jelen esetben nem. Minél előbb nézel ezzel szemben, annál könnyebb neked.
2018. dec. 5. 08:44
 12/15 anonim ***** válasza:
77%

Na jó Kérdező, látom rajtad se lehet segíteni, mert nem vagy hajlandó a válaszokat emberszámba se venni.

50 km nem távolság!

Első párommal 3,5 évet voltam, 80 km-re lakott, érdekes mód mindketten fel tudtunk ülni a nyamvadt buszra és heti 4-5x találkozni 1 évig, utána összeköltöztünk. Nekem a tiétek nem távkapcsolat, bocsi.

Ha a másik akarja a párját, felemeli a fenekét és tesz érte, a párod kb semmit nem csinál, csak kiszolgáltatja magát otthon.

Meg egy olyan kapcsolatért, ami igazából nem érdekel, csak elvagyok a másikkal, heti 1x össze lehet magad úgy rázni, hogy jól érezzétek magatokat, nem nagy dolog.

De nem veszed észre a nyilvánvalót, úgyhogy íme a trükkök, amire vágysz:

- húzz több szexi alsóneműt, hogy felpörögjön

-legyél jobb konyhatündér, mint az anyja, garantáltan becuccol hozzád. Alapfeltétrl, hogy szolgáld ki minden téren, neki ne kelljen semmit csinálnia

Beváltak? Majd szólj.

30N

2018. dec. 5. 11:36
 13/15 anonim ***** válasza:
75%
Még egy olyan nő, aki csak idejött sírni, de nem hajlandó az egyöntetű válaszokat megfogadni. Már meg sem lepődök.
2018. dec. 6. 06:59
 14/15 anonim ***** válasza:
76%

és engedj meg neki olyanokat az ágyban, amire abszolút nem vágysz!!!!44!!4!!!

(de ő igen)

2018. dec. 6. 08:00
 15/15 anonim ***** válasza:

Párom és köztem 210km volt a távolság mielőtt összeköltöztünk és mégis minden hétvégén tudtunk találkozni, együtt is töltötünk a hétvégéket. A Ti esetekben 50km nem akadály, csak kifogás. Bocs, de van aki napi ingázik ennyit a munkahelyére, suliba.

A helyedben végiggondolnám az egészet és vagy lezárnám vagy megkérdezném magamtól, hogy még meddig élek csukott szemmel.

A heti 1szeri találka mellett lehethogy ő simám más nőkkel is ismerkedik. Szerintem úgy gondolja, hogy talált egy balekot és amíg Te hagyod ezt, addig neki jó.

2018. dec. 6. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!