Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy a barátom többet akarjon velem lenni és össze akarjon költözni velem?
Na jó Kérdező, látom rajtad se lehet segíteni, mert nem vagy hajlandó a válaszokat emberszámba se venni.
50 km nem távolság!
Első párommal 3,5 évet voltam, 80 km-re lakott, érdekes mód mindketten fel tudtunk ülni a nyamvadt buszra és heti 4-5x találkozni 1 évig, utána összeköltöztünk. Nekem a tiétek nem távkapcsolat, bocsi.
Ha a másik akarja a párját, felemeli a fenekét és tesz érte, a párod kb semmit nem csinál, csak kiszolgáltatja magát otthon.
Meg egy olyan kapcsolatért, ami igazából nem érdekel, csak elvagyok a másikkal, heti 1x össze lehet magad úgy rázni, hogy jól érezzétek magatokat, nem nagy dolog.
De nem veszed észre a nyilvánvalót, úgyhogy íme a trükkök, amire vágysz:
- húzz több szexi alsóneműt, hogy felpörögjön
-legyél jobb konyhatündér, mint az anyja, garantáltan becuccol hozzád. Alapfeltétrl, hogy szolgáld ki minden téren, neki ne kelljen semmit csinálnia
Beváltak? Majd szólj.
30N
és engedj meg neki olyanokat az ágyban, amire abszolút nem vágysz!!!!44!!4!!!
(de ő igen)
Párom és köztem 210km volt a távolság mielőtt összeköltöztünk és mégis minden hétvégén tudtunk találkozni, együtt is töltötünk a hétvégéket. A Ti esetekben 50km nem akadály, csak kifogás. Bocs, de van aki napi ingázik ennyit a munkahelyére, suliba.
A helyedben végiggondolnám az egészet és vagy lezárnám vagy megkérdezném magamtól, hogy még meddig élek csukott szemmel.
A heti 1szeri találka mellett lehethogy ő simám más nőkkel is ismerkedik. Szerintem úgy gondolja, hogy talált egy balekot és amíg Te hagyod ezt, addig neki jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!