Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez arra utal hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez arra utal hogy engem kevésbé szeret vagy mire utal?

Figyelt kérdés

Az élet társam utálja a szüleit a gyermekkora miatt és úgy alapból és nem akarja tartani a kapcsolatot velük.

Az exe miatt aki akarta hogy tartsa a szüleivel a kapcsolatot meg tette jopofizot velük. Én értem nem teszi meg hanem azzal jön hogy fogadjam el és értsem meg hogy nem akarja de az exe nem akarta meg érteni és érte meg tette.

Az exe nem engedte hogy teljesen kisajátitsa de engem teljesen kiakar sajátítani azt akarja én se törődjek az én családommal hanem szó szerint csak egymásnak éljűnk.

És szerintetek engem kevésbé szeret ha nekem nem teszi meg azt amit másnak meg tett?

2018. dec. 3. 12:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Egy kapcsolatban nem jó, ha az egyik arra hajlik, hogy mindig meghallgassa a rokonok és barátok felszínes véleményét a kapcsolatukról. Neked kell annyira felnőttnek lenned ahhoz, hogy tudd neked mi a jó, mit szeretsz a párodban és persze normálisan kommunikáld és rendszeresen ezt. Ha mindezt ő is így csinálja és kölcsönösség van, akkor jó és közben te is megbeszélheted azt vele, hogy miért jó neked, ha a rokonaiddal és barátokkal sűrűn beszélsz.

Amúgy soha nem értettem, hogy a rokonok és barátok miért hiszik azt, hogy jobban tudják az én érzelmi igényeimet, mint én.

2018. dec. 3. 13:08
 2/5 anonim ***** válasza:

A nők tényleg mindent túldramatizálnak 😀

Inkább arról lehet szó, hogy megtapasztalta hogy az exe kérésének sem kellett volna engednie. Tanult a tapasztalataiból. Az meg hogy ki akar sajátìtani már nagyobb probléma. Próbáld vele megértetni, hogy ez ìgy nem pálya.

2018. dec. 3. 13:26
 3/5 anonim ***** válasza:
#2 Sehol nem írta a nemeket, így jó lenne, ha egyből nem általánosítanál...
2018. dec. 3. 13:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy joga van a szüleivel nem tartani a kapcsolatot, ha úgy látja jónak, ahogy neked jogod van tartani a sajátjaiddal.

Felnőtt emberek vagytok, hagyjátok már meg egymásnak, hogy eldöntsék mi a jó nekik..

Te minek erőlteted,hogy tartsa a szüleivel a kapcsolatot, ha egyszer utálja őket, Te pedig mondd meg neki, hogy az ő viszonya olyan a szüleivel, amilyen, a tied pedig jó, úgyhogy nem fogod lesajnálni őket, asztjónapot.

Az exe miatt belement valamibe ami neki nagyon rossz volt (képzeld el, hogy rendszeresen jópofiznod kell valakikkel, akiket teljes szívvel gyűlölsz), és rájött hogy ez nagyon rossz, többet nem akarja.

Hát miért nem lehet tiszteletben tartani egy felnőtt ember döntését és csak azért erőlködsz, mert az exének bezzeg...

Alapból miért hasonlítgatod a ti kapcsolatotokat az övékhez, főleg ilyen hülyeséggel kapcsolatban?

Gondolj arra, hogy az exe nem akarta megérteni és erőltette, és most meg már az exe. Ha nem akarsz ilyen sorsra jutni, akkor hagyd meg neki a döntést.

Ez persze oda-vissza...

2018. dec. 3. 13:35
 5/5 anonim ***** válasza:

#3 Ez jogos.

Valahogy lelki szemeim előtt ez a felállás jött le az ìrásból. Fáradt vagyok bocs 😀

2018. dec. 3. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!