Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog, hogy egy 30 éves férfi a barátnőjét dobta a haverjai és a bulik végett?
Te vagy a barátnő? Vagy külső szemlélő?
Sajnos nem normális
Késő lesz amikor észbe kap. Amikor a haverok és a buli nem lesz elég. A havarok majd akkor keresik ha épp szükségük lesz rá.
A sztori.
Van egy fiatal nő. Van egy kis fia.
Jön a férfi. Tudja, hogy a nőnek van gyereke.
Vállalja szereti, próbálják meg.
Megy is a dolog 3 hónapig.
Jönnek a pasinak a barátok, a bulik.
A nővel együtt van délutántól altatásig utána megy bulizni.
Ez egy héten 4-5óra amit együtt töltenek.
A nő megemlíti, hogy megismerné a barátokat a férfi visszakozik.
A nő szóba hozza, mi a terv a jövőre.
Várjon-e rá. Vagy komolyan gondolja.
A férfi mutat a nőnek a házat, képzeletbe kezdik is berendezni, jövőre együtt lesznek.
A nő vár.
A pasi továbbra is jár bulizni a nő nélkül.
Kihagyja az életéből.
A pasi megmondja a nőnek, hogy soha nem fogja ott hagyni a haverjait mert neki ők a fontosabbak.
a nő szerelmes lett. A kisgyerek megszerette a pasit.
Dehogy normalis. Nekem 28 eves parom volt ilyen. Holott en mar csaladot akartam. O meg eretlen volt erre. Vannak ilyen emberek! De majd meglatos hogy ezekbol lesznek az alkoholistak,a drogosok . Nekik sosem lesz csaladjuk...
szenvedelybetegek. Az enyem pl kocsimanias volt. Keress erettebbet.! Azt javaslom. Az ilyen nem javithato.
Már dobtam őt. :(
Mindketten járjuk a saját utunkat...
Ugyanez történt egy barátnőmmel, csak gyerek nélkül.
A pasinál rendszeres volt 30 éves létére a buli, haverok, meg a pia, stb. Ez egyetemig még oké és buli, de ilyen életvitel 30 felé már nagyon gáz.
Ott is ezért ment tönkre, mert holott ott a csávó adta elő, hogy összeköltözés és érte megéri( és nem a csaj!), a gyakorlatban a bulika és a haverok álltak mégis az első helyeb, a barátnő csak utánuk jött a sorban. Mindig (!).
Nem is lehetett mit csinálni, minden program csak a be_szásról szólt kb. Ráadásul a haverok mint írta fentebb valaki, főleg csak akkor jöttek, ha nekik volt szükségük valamire, a csávót meg elég könnyen is befolyásolták ezek a jótevők.
Ő sem változtatott, barátnőm szakított, amit egyáltalán nem csodálok. Nem kapcsolatra való az ilyen. ÉS ezt nem rosszindulatból mondom, hanem puszta objektív nézőpont. Mert bírtam én a srácot ettől, bulizni lehetett is vele, de ennyi.
NA hát mindegy, biztos megéri kapcsolat helyett a haverokat meg a bulit választani nekik. De egyébként talán annak is igaza van, aki azt írta, hogy lehet csak nem volt szerelmes egyikőjük sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!