Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély rá, hogy meggondolja magát a barátnőm? 23F
Sziasztok!
Eléggé tanácstalan vagyok már a helyzetemben, remélem van valakinek ötlete rá;
4 évig jártunk a barátnőmmel, és most eléggé úgy tűnik nekem, hogy itt a vége, pedig én ezt nem szeretném!
Voltak problémák, amiket sajnos nem megoldottunk, hanem hagytunk egymásra rakódni, ezért megbeszéltük, hogy próbáljuk meg külön... Sajnos az ember ilyenkor jön rá, akár kívülről is szemlélve a problémákat, hogy milyen egyszerűen meglehetett volna oldani őket. Ezt megmondtam Neki is, de Ő most már azt mondja, hogy egyedül szeretne lenni... Átmentem hozzá a ruháimért, de azt mondta, hogy hadd gondolkodjon... 1- másfél hét eltelt, de változás nem történt...
Ha pedig szeretnék erről beszélni vele, zavarja a téma, feszült lesz, stb... Nem akar erről beszélni...
Szeretném folytatni, de elég kellemetlen várni látszólag a semmire... De még is rossz arra gondolni, hogy mással tovább lépni...
Lehet ebből még valami?
Köszi előre is!
Utsó még mindig. Hát így látatlanban ennyi után -kivülállóként- 2 dolog állhat fenn:
-tényleg jól "leplezi" és keményen udvaroltat magának, kicsit kiélvezi és pótolja az elmúlt időszakot (reméljük ez áll fenn)
-szeretné ezt lezárni, csak nem tudja/meri, esetleg fél, hogy pl.: kárt teszel magadban (hiszen az írásaidból kiderül, mennyire ragaszkodsz hozzá)
Ezt csak te tudhatod.
Én nem hagynám a helyedben. Sok szerencsét!
Az elsőre én is gondoltam már...
A másodikban bízom, hogy nem így van... Tudja azért, hogy nem vagyok ilyen...
Amúgy azt nem értem, hogy mit nem hagynál? Arra gondolsz, hogy ennyit probálkozom, és nem hagyom inkább?
Köszi!
Többen tanácsolták már, hogy hagyjam magára egy kicsit, de ezt mindig könnyebb tanácsolni, mint csinálni... Fontos nekem, mert nincsenek olyan általános női rigolyái, beidegződések, amiket akárhogy próbálsz ellenérvelni lehetetlen meggyőzni. Azon kívül minden jó vele, csak ellett hanyagolva más elfoglaltságok miatt, és egy rossz döntés miatt!
Köszönöm neked is, hogy megosztottad a véleményed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!