Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátható az amit az exem tett velem? Megütött és a szemembe tagadta le.
Elment iszogatni a barátaival.
Hívtam 3-szor hogy siessen sír a baba nehéz nekem egyedül.
Ennek ellenére hajnal 1-kor beállított.
Ki volt akadva hogy mért nem alszik a baba már.
Hozzám vágta hogy szar anya vagyok és hülye amiért nem tudok elaltatni egy babát.
Ezután én megmondtam neki aludni szeretnék kicsit pesztrálja még
Erre elkezdett retkes qrvázni engem.
Én erre adtam neki egy pofont neki esett az üvegajtónak.
Bevette a kezét véres lett neki.
Aztán tovább mondta hogy retkes qrva vagyok.
Meglöktem mire életemben másodszor lepofozott.
Miután hozzávágtam mit tett jött a hidegzuhany a szemébe nézett és azt mondta ő nem tett semmit..
Azt tudni kell ő skizofrén volt gyermekkorában és bipoláris személyiség.
Az anyját verte az apja valszeg azért lett ő is ilyen.
De mindegy.
Majd hozzám vágta hogy én egy féltékeny senkiházi vagyok.
Bent volt a szülésnél de én már akkor is az voltam.....
Tudom én választottam őt de most hogy a szemembe nézve meghazudtolt és letagadta hogy még ezt nem tudom kiverni a fejemből.
Fsza kis kapcsi a tiétek! Úgy irigyellek, legyetek nagyon boldogok együtt!
Jah, nem🤣
És neked az a legnagyobb bajod, hogy a szemedbehazudott? Hát, anyám ezek után az egy délutáni, könnyed lepkefing...
Amugy miert mindig a Gyermekvallal, neveles temakort kell telefosni az elmebeteg torteneteiddel honapok ota???
Komolyan. Nem ertem.
Mindegy, hogy kamu, vagy sem, akkor se ide ird, annyi ertelem legyen mar benned, hogy megtalalod a neked valo temakort.
Jaj, a nazzolós betegelme.
Nem járok elég gyakran ide, de az elmebeteg sztoriról feltűnhetett volna... Amúgy az a gáz, hogy valaki ráér ilyen baromságokat kiagyalására...
Azt nem értem, hogy téged innen miért nem lehet kitiltani? De a minimum, hogy az oldal üzemeltetője feljelentést tesz a rendőrségen, és IP cím alapján kimennek.
Kiskorú veszélyeztetése, testi sértés, és társai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!