Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal szakítottunk, ő viszont inkább úgy nevezi, hogy szünetelünk. A döntést ő hozta meg. Ezt így lehet?
Figyelt kérdés
Itt hagyott egyedül, mégse vitte el a dolgait. Ma azt mondta, hogy az állapot tarthatatlan, muszáj lépnie, de lehet h egy idő után egymásra találunk. Én ebben nem hiszek. Ha a kapcsolaton belül nem sikerült rendbe hozni, akkor később sem. Én már nem tudnék úgy vele lenni, hogy nem a mindennapjaim része és nem tudok róla. Elveszne a bizalom, hisz ez idő alatt megismerhet mást azt se tudnám hol jár mit csinál. Ti tudnátok újra együtt lenni ezekutan!? Én 1x szakitok de akkor végleg. Most nehezebb, mert ő szakított velem és én ezt nem akartam. (25 éves lány vagyok)2018. nov. 30. 10:11
11/11 anonim válasza:
"mondd meg, hogy a hétvégén vagy viszi a cuccait vagy kidobod az utcára"
Ebből, és jó pár hozzászólásból úgy tűnik, hogy sokan elsiklottak afelett, hogy a kérdező úgy fogalmazott, hogy:
"csinálja a megszokott dolgait a közös lakásunkban"
Akár saját lakásban élnek együtt, amiben mindkettőjüknek van tulajdonrésze, akár közösen bérelt lakásban, semmi joga se a holmiját kirakni a lakásból, se őt, függetlenül attól, hogy hogyan alakul a kapcsolatuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!