Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire átlagos egy ilyen nő?
Most őszinte válaszokat várok, nem trollkodást. Kellene valakinek egy ilyen nő?
- Nem szereti az embereket, a párja szüleit sem.
- A saját szüleinek sincs kapcsolata a rokonokkal, nincsenek barátaik.
- Nem gondoskodó, kizárólag addig érdekli valami, amíg ő benne van.
- A párkapcsolat csak arról szól, hogy van kivel elmenni kirándulni, beszélgetni.
- A szex kizárva (mindenkivel).
- Egyszerre csak egy dologra képes figyelni, ha már kettő van, mind a kettőt elrontja.
- Csak a pénz gyűjtése érdekli, szinte ez az élete értelme.
- Nem kedves, nem érdeklődő.
- Úgy alakítja a helyzeteket, hogy megsértődjön, és összevesszen egy életre mindenkivel.
- Mivel szexmentesség, a testiség tagadása a legfontosabb neki, így egy beszélgetésen kívül semmi egyéb nem történik aznap.
- Sóher. A párja születésnapjára egy 1000Ft-os leértékelt pólót vesz.
- Sértődékeny.
A nőkkel kapcsolatban már nincsenek elvárásaim, mert tudom milyenek. Így maximum néha pozitív csalódásokat okoznak, aminek még örülni is tudok.
A párja elég nagy balhere viszont.
Annyira nem átlagos, hogy egyetlen ilyet sem ismerek, pedig elég nagy az ismeretségi köröm.
Ki ő neked?
első sorig olvastam, már ott rájöttem hogy nem az esetem
29F
Életemben 2-3 ilyennel találkoztam, őket azóta kerülöm, mert elmebelileg beteg, sérült, maguknak való emberek, akik csak megkeserítik a körülöttük levők életét.
Az átlagos nő magasan fölötte áll ennek a felsorolt értékrendnek.
Lehet csak melletted boldogtalan.
Nyilván te sem vagy másabb, elvetted valamiért.
Nem kíván téged,valamiért kiégett tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!