Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen a barátnőmmel szemben?
Ő sorra nyeri a szépségversenyeket és hihetetlenül boldog én pedig ennek nem tudok örülni.nem tudom miért vagyok ilyen. Ő mindenkinek elmeséli hogy hova megy és mit nyert addig én senkinek se mondom mert úgy érzem hogy ez az én dolgom. Én nem szeretek a dolgaimmal dicsekedni mert azért lenne, ő pedig szinte a vadidegennek is elmondja meg felírja a közösségi oldalakra is. Rossz érzés hogy neki csak így hipp-hopp bejön az élet én pedig szenvedek 2 éve és nincs még eredményem.
Már ott tartok hogy szakítani akarok vele de közbe meg szeretem. Egymás után 10X elmeséli hogy hogyan nyert és én ezt annyira nem szeretem. Nem illünk össze?? Ezt még eddig nem mondtam el neki. Mit lehetne tenni?? már nagyon rosszul érzem magam.:/ 16/F
úgy látszik, te benne is csak a versenytársat látod...vagy nagyon féltékeny vagy, ezért nem kötöd mások orrára hogy a barátnőd mien szép...neki viszont valszeg jól esne egy kis elismerés, mivel a lányok sokkal kevesebbet gondolnak magukról, mint amilyenek, még ha ezt nem is kötik a világ orrára
20/L
én teljes mértékben egyet értek veled ! Én nem szeretem az ilyen embereket akik fűnek fának dicsekszenek mit értek el, milyük van !Minek ez tényleg saját magára tartozik és rád, na meg a családjára ! Szépségversenyről meg inkább nem mondok semmit és a közösségi oldalon való fitogtatásokról meg végképp, mert nem az én kenyerem !
Tudod nem vagyunk egyfomák, engem is irritál az ilyen emberek viselkedése, de ha igazán szereted és ő is szeret téged, akkor meg fogja érteni, hogy inkább a trófeáiról való állandó áradozás helyett egymással foglalkozzatok , szép amit elér, büszke is vagy rá, de nem azért szereted, mert versenyeket nyer, hanem azért mert..na ezt nem tudom D:
Fel a fejjel, beszélj vele, hogy változtasson a dolgokon !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!