Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti melyik férfit választanátok?
Azt, akit szerettek, (nem szerelem csak erős kötődés ) de nem jó vele a szex, sőt egyenesen rossz, viszont az élethelyzetetek nagyon hasonló, ezért könnyen megtaláljátok mindenben a közös hangot. Vagy azt, aki korban idősebb, van 2 gyereke más nőtöl, ezért te mindig csak a második lehetsz számára, társadalmi helyzetben sokkal magasabban áll mint te, ezért már kb. olyan apró dolgok miatt rosszul éreznéd magad, hogy te az átlagos fogkrémet vennéd meg, miközben ő a legdrágábbat. Viszont szeret, és a szex óriási vele.
Ez a két típusú férfi közt kell válaaztanom..mindkettő iránt érzek valamit, viszont ami megvan az egyikben, az nincs a másikban és fordítva. Kort és nemet is írjatok légyszi.
Az elsőt semmiképpen sem. Szerelmes se vagy, szex sem jó. Ő tipikus barát.
Ha kötelező lenne választani, akkor a másodikat, átmenetileg, és keresném az igazit.
Egyiket sem. Nem vagyok kapcsolatfüggő, ezerszer szívesebben vagyok egyedül, mint egy olyan kapcsolatban, amiből valamelyik fontos alap hiányzik. Az "érzek valamit" pedig teljesen lényegtelen.
32/N
"Ez a két típusú férfi közt kell válaaztanom"
Miért kell? Nem kell.
Nekem egyik se kéne, mit kezdjek velük?
Szerintem azt válaszd amelyik vastagrövid, ne a hosszúvékonyat, ha már hosszúvastag nincs.
32/f
Bocsi, lehet hogy félreérthető voltam!
Egyikkel sincs jelenleg kapcsolatom, de amikor volt, azok sem egy időben voltak, tehát szó sincs szeretői viszonyról. Annyi a sztori, hogy hazaköltöztem és szingli vagyok, hiretelen megtalált újra mindkettő, és úgy érzem, hogy valamelyikkel újra tudnám kezdeni.
Ha mindenképpen választanom kéne, azt választanám aki szeret és isteni vele a szex. Ugyanis a jó szex hiánya alá ássa az amúgy jól működő kapcsolatokat is hosszú távon.
Amíg a gyerekeivel van, én a hobbimmal foglalkoznék, nem zavarna a dolog. Ha nem költözünk össze,az eltérő anyagi helyzet sem foglalkoztatna, összeköltözés esetén már igen.
De hogy őszinte legyek,egyik sem valami fényes választás. Olyan nincs,akibe te is szerelmes vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!