Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti melyik férfit választanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti melyik férfit választanátok?

Figyelt kérdés

Azt, akit szerettek, (nem szerelem csak erős kötődés ) de nem jó vele a szex, sőt egyenesen rossz, viszont az élethelyzetetek nagyon hasonló, ezért könnyen megtaláljátok mindenben a közös hangot. Vagy azt, aki korban idősebb, van 2 gyereke más nőtöl, ezért te mindig csak a második lehetsz számára, társadalmi helyzetben sokkal magasabban áll mint te, ezért már kb. olyan apró dolgok miatt rosszul éreznéd magad, hogy te az átlagos fogkrémet vennéd meg, miközben ő a legdrágábbat. Viszont szeret, és a szex óriási vele.

Ez a két típusú férfi közt kell válaaztanom..mindkettő iránt érzek valamit, viszont ami megvan az egyikben, az nincs a másikban és fordítva. Kort és nemet is írjatok légyszi.

2018. nov. 27. 16:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Az elsőt semmiképpen sem. Szerelmes se vagy, szex sem jó. Ő tipikus barát.

Ha kötelező lenne választani, akkor a másodikat, átmenetileg, és keresném az igazit.

2018. nov. 27. 17:07
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyiket sem. Nem vagyok kapcsolatfüggő, ezerszer szívesebben vagyok egyedül, mint egy olyan kapcsolatban, amiből valamelyik fontos alap hiányzik. Az "érzek valamit" pedig teljesen lényegtelen.

32/N

2018. nov. 27. 17:09
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

"Ez a két típusú férfi közt kell válaaztanom"

Miért kell? Nem kell.

Nekem egyik se kéne, mit kezdjek velük?

2018. nov. 27. 17:15
 14/24 anonim ***** válasza:
Biztos vagy benne, hogy a szeretőd kapcsolatot is akar veled? Mert addig igazából nincs választási helyzet.
2018. nov. 27. 17:21
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Semelyiket. Dobnám mindkettőt, kidepizném magam és kerítenék egy normális pasast akit szeretek és nem csak az ágyasa vagyok.
2018. nov. 27. 17:31
 16/24 anonim ***** válasza:

Szerintem azt válaszd amelyik vastagrövid, ne a hosszúvékonyat, ha már hosszúvastag nincs.

32/f

2018. nov. 27. 17:43
 17/24 A kérdező kommentje:

Bocsi, lehet hogy félreérthető voltam!

Egyikkel sincs jelenleg kapcsolatom, de amikor volt, azok sem egy időben voltak, tehát szó sincs szeretői viszonyról. Annyi a sztori, hogy hazaköltöztem és szingli vagyok, hiretelen megtalált újra mindkettő, és úgy érzem, hogy valamelyikkel újra tudnám kezdeni.

2018. nov. 27. 18:05
 18/24 anonim ***** válasza:
82%
A harmadikat. Eddig ha olyan helyzetbe kerültem, hogy két ember is felkeltette az érdeklődésem és úgy éreztem, hogy választanom kell, utólag mindig rájöttem, hogy teljesen mindegy volt, hogy hogyan döntök, mert egyik se volt a megfelelő. A szóval én keresnék vagy megvárnám a harmadikat.
2018. nov. 27. 18:11
 19/24 anonim ***** válasza:
91%

Ha mindenképpen választanom kéne, azt választanám aki szeret és isteni vele a szex. Ugyanis a jó szex hiánya alá ássa az amúgy jól működő kapcsolatokat is hosszú távon.

Amíg a gyerekeivel van, én a hobbimmal foglalkoznék, nem zavarna a dolog. Ha nem költözünk össze,az eltérő anyagi helyzet sem foglalkoztatna, összeköltözés esetén már igen.

De hogy őszinte legyek,egyik sem valami fényes választás. Olyan nincs,akibe te is szerelmes vagy?

2018. nov. 27. 18:13
 20/24 anonim ***** válasza:
Mint valami kibaxott almapiacon... Jézus.
2018. nov. 27. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!