Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti melyik férfit választanátok?
Azt, akit szerettek, (nem szerelem csak erős kötődés ) de nem jó vele a szex, sőt egyenesen rossz, viszont az élethelyzetetek nagyon hasonló, ezért könnyen megtaláljátok mindenben a közös hangot. Vagy azt, aki korban idősebb, van 2 gyereke más nőtöl, ezért te mindig csak a második lehetsz számára, társadalmi helyzetben sokkal magasabban áll mint te, ezért már kb. olyan apró dolgok miatt rosszul éreznéd magad, hogy te az átlagos fogkrémet vennéd meg, miközben ő a legdrágábbat. Viszont szeret, és a szex óriási vele.
Ez a két típusú férfi közt kell válaaztanom..mindkettő iránt érzek valamit, viszont ami megvan az egyikben, az nincs a másikban és fordítva. Kort és nemet is írjatok légyszi.
Egyiket se, mert nem vagyok meleg.
Ha két tűz közé kerülnék, és nem tudnék választani, akkor nem választanám egyiket sem, mert egyiket se szeretem annyira, hogy a másik helyett válasszam.
De egyébként ilyen velem alapból elő se fordulna.
Miért nem keresel egy olyan férfit, akibe szerelmes ius lehetsz, akivel hasonlóan látjátok az életet, akivel megvan a közös hang.. korban akár idősebb, akár fiatalabb, lehetőleg még nincs gyereke, te vagy számára az első..?
Ha úgy látod, hogy mindegyikből hiányzik valami, miért nem olyat keresel, ahol megvan az amit szeretnél?
Itt egyik sem normális választás szerintem.
Nem tudom, hogy mi köze a kornak és a nemnek, de tessék. 33/F
Én az általad nem említett, de nagyon is létező harmadik alternatívát választanám: Korban hozzám illő férfi, akinek nincs még gyereke más nőtől, ezért én lehetnék neki az első helyen, akivel szintén jó a szex. :)
Választani amúgy meg sohasem "kell" két nem ideális férfi között. Legyen már némi önbecsülésed.
Attól függ, miért rossz a szex. Lehet rajta javítani?
Még attól, hogy te mit akarsz. Ha csak szórakozni, és szexelni, akkor a második. Komoly kapcsolatra egyik se jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!