Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom ki akadt mert csinosan járok dolgozni, este pedig pizsamában vagyok itthon. Ez normális?

Figyelt kérdés
Reggelente én később indulok, mint ő. Minden reggel általában küldök neki eg selfiet mert szereti. Tegnap este be csavartam a hajam amit amúgy is elég sűrűn teszek. Erre fel ma meg kaptam, hogy valaki másnak akarok tetszeni holott mindig csinosan öltözködtem, ja meg én este kócosan pizsamában várom. Van 23 óra mire néha hazáér addig üljek sminkben meg szoknyában? Kérdeztem őt mit vár, azt mondta itthon mindig elhanyagolva nézek ki pedig ez nem igaz csak át öltözöm kényelmesbe. Ő folyton dolgozik alig járunk el helyekre, én meg szeretek csini lenni. 25L 30 F
2018. nov. 27. 16:01
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

32/f. Te nem érted, vagy valóban csak a személyes múltadat viszed ebbe a szituációba bele.

Este 23 órakor szeretek pizsamában, vagy pólóban lenni. A párom így is gerjed rám és vonzónak talál. A fenti nem erről szól.

A fenti arról szól, hogy a pasi féltékeny. Azért féltékeny, mert önbizalomhiányos. Mivel önbizalomhiányos, zavarja, hogy a csinos barátnőn másoknak is meg akad a szeme. Mivel önbizalomhiányos, ezt ő nem akarja, mert nem érzi biztosnak a helyét, hiszen bizonytalan. Erre jön a lehető legrosszabb reakció, hogy "biztos másoknak öltözik ki".

A következő lépés az, hogy ebből folyton vita lesz, vagy a csaj alárendelődik és nem öltözik csinosan sehova, hogy kerülje a konfliktust, és bizonyítsa, hogy amúgy nem egy útszéli szajha, aki fűvel fával csalja.

Mondjuk nekem alapból nem esne jól, ha a párom ilyen mondatot tűzne hozzám és r_b_ncnak nézne. Ezért nem szabad lelkisérült emberrel összejönni.

Másfelől nem próbababát választasz magadnak, hanem barátnőt. A barátnőt kinyúlt pólóban is szereted, ha szereted. Mert nem a testiség miatt vagy vele első sorban.

Mint mondtam, kérdező, vagy az elején meghúzod a határokat, vagy hagyd ott az ilyet a fenébe. A kijelentés is antipatikus, meg az is, hogy próbababának néz kb, hogy mindig tiptopnak kelljen lenned, még este is. De mint írtan, valószínű, hogy nem oldaná meg a problémát az sem, ha kinyalnád magad neki éjszakára. Attól még mindig zavarná, hogy mikor ő nincs ott, akkor minek vagy csinos. Szóval gáz ez így is gy is, bocsi.

2018. nov. 27. 20:19
 22/24 anonim ***** válasza:
17%

Hát, nem tudom, igazából nem látunk az életükbe. Én már azt is fenntartásokkal kezelem, ha valaki azt mondja egész héten egész nap dolgozik, idegen az is, hogy ne mennének sehová. Sok mindent nem tudok elképzelni, például azt se, hogy egy nő ne akarna tetszeni a párjának, akinek ő szintén tetszik. Az időponttól én elvonatkoztattam, nyilván nem kell éjfélkor ugrálni senkinek, azt viszont ahogy említettem korábban, nagyon valószínűnek tartom, ha ne lenne alkalom, hogy a kérdező ne lenne a "párjának" is szépen kicsípve. Amennyiben ez így van, én szigorúan magamból kiindulva jelentem ki, hogy egy rossz szót nem szólnék, csak gyönyörködnék a barátnőmben. Bizony aláírom, hogy vannak kényelmetlen darabok, amitől szabadulnak az ember, nekem is van egy kettő, de megvettem, már elhordom, viszont kényelmesből sem csak az agyonhasznált mackónadrág vagy póló/alsó van, amit azért jellemzően, valami okból hajlamos az ember választani otthon. Csak erről az oldalról is érdemes lenne körbejárni, ha már tanács kell. Ha csak megerősítés kell, hogy ez egy köcsög, akkor az már megvolt és mindenki nyugodtan aludhat.

32/f

2018. nov. 27. 22:07
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Csak én szeretem nézni a barátnőmet melegítőbe,pizsamába,otthoni gagyi ruhákba? Sokkal aranyosabban mutat és tudom,hogy csak én látom így,a munkahelyén meg. A külvilágva ahogy látják az valójában nem is ő
2018. nov. 27. 22:34
 24/24 anonim ***** válasza:
Az nem teljesen normális, hogy pizsamában vagy otthon. Otthonra is kellene egy rendesebb otthoni ruha, nem csak egy pizsama.Azt fürdés után veszi fel az ember, amikor megy az ágyba aludni.
2021. ápr. 25. 09:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!