Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom ki akadt mert csinosan járok dolgozni, este pedig pizsamában vagyok itthon. Ez normális?

Figyelt kérdés
Reggelente én később indulok, mint ő. Minden reggel általában küldök neki eg selfiet mert szereti. Tegnap este be csavartam a hajam amit amúgy is elég sűrűn teszek. Erre fel ma meg kaptam, hogy valaki másnak akarok tetszeni holott mindig csinosan öltözködtem, ja meg én este kócosan pizsamában várom. Van 23 óra mire néha hazáér addig üljek sminkben meg szoknyában? Kérdeztem őt mit vár, azt mondta itthon mindig elhanyagolva nézek ki pedig ez nem igaz csak át öltözöm kényelmesbe. Ő folyton dolgozik alig járunk el helyekre, én meg szeretek csini lenni. 25L 30 F
2018. nov. 27. 16:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
9# akkor ne 11 re érjen haza...
2018. nov. 27. 18:18
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Este 11kor azért szerintem nem elvárható, hogy tűsarkúban, sminkben feszíts...

Esetleg szerezz be egy szexibb pizsamát, kombinét. Talán tudjátok közös nevezőre hozni az igényeket.

2018. nov. 27. 18:22
 13/24 anonim ***** válasza:
13%

De miért kell sminkben meg kisestélyiben ülni otthon hmm? A kifésült haj és valami selyem/szatén hálóing vagy köntös nem kényelmes? Ahogy mondtam... a kisestélyi/smink és a kócos haj/pizsama közt van pár fokozat.

Tudod volt nekem is egy barátnőm, aki így várt mindig (Neeem, nem estélyiben) bugyiban/pólóban és papucsban, én mentem mindig hozzá, rajtam volt vasalt ing, farmer, illat...csokor, minden biszbasz... tudod én úgy mentem, mint randira, MINDIG. Aztán részéről elmúlt a szerelem, de azért valahogy meg kellett okolni. Tudod miért hűlt ki a szerelem? Mert "igénytelen" voltam :D. Na hogyha akkor rám is rám húzták, pedig pont ellenkezője voltam, akkor legalább ne a leggányabb cuccokban várjátok a faszit otthon. Bár nekem oly mindegy, akkor sem zavart, de az indokláson jót derülök a mai napig.

Szóval valami más pizsi/köntös vagy csak fésüld ki a hajad +egy szál muff, de ne ez a folyton slampos legyen, hidd el, olajat fog hugyozni utánad.

32/f

2018. nov. 27. 18:30
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

"szeretné látni szebben, mint kócos haj/pizsama?"

- Az én párom kócosan és pizsamában is imád!

A férfi egy dilettáns, én menekülnék, mielőtt megszabja, hogy mit vehetsz fel és mit nem.. Vagy az elején húzd meg a határokat, komolyan mondom. Elég kiábrándító egy önbizalomhiányos és birtokló férfi.

2018. nov. 27. 19:15
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

U.I

Azt sem vágom, melyik férfit zavarja a bugyi + póló kombó... De mindegy, nem is akarom megérteni.. :D

2018. nov. 27. 19:17
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Betegesen féltékeny. A másik, itthon mindegy mi van rajta, kócos, stb. Nekem akkor is a párom, akit szeretek. Semmi szükségem itthon egy diszbe vágott nőre. Úgy néz ki, nem téged szeret, csak valami számára idealizált női alakot.
2018. nov. 27. 19:31
 17/24 anonim ***** válasza:
20%

Ilyenkor nem az a szar, hogy normálisan felöltözik munkába. Az ilyen szituban inkább az van benne, hogy itt van a párom, aki már nem akar nekem tetszeni....

32/f

2018. nov. 27. 19:35
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Vidd el valahová és tetszeni fog neked.

Amúgy ha neked selyem hálóing kell a tetszéshez, nem ő maga tetszik úgy, ahogy van, ott ette meg a fene.

2018. nov. 27. 19:53
 19/24 anonim ***** válasza:
13%

Nem értitek, de nem baj.

32/f

2018. nov. 27. 19:56
 20/24 anonim ***** válasza:
89%

Dehogyisnem értjük. Még este 11 kor is haptákban kell várni a pasikát selyemben (amikor az kényelmetlen és nem higiénikus) hogy szeretve érezze magát, miközben ő nem képes a barátnőjét elvinni sehova (folyton dolgozik, alig járunk helyekre) és otthon sincs. A szex sem lehet vele nagy élmény, mert ilyen későn meg fáradtan kinek van kedve....

Te persze magadra vontad a dolgot, de arról nem mi tehetünk, hogy a párod számára igénytelennek tűntél, vagy ezt használta kifogásnak. (Nem ismerünk, nem tudjuk)

2018. nov. 27. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!