Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akkor én vagyok a nimfomá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor én vagyok a nimfomániás és hülye vagy ő nem vonzódik hozzám? (Kicsit hosszú)

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk már együtt, viszont a szexuális életünk már nem olyan, vagyis hát semmilyen. Havi 1x van szex jobb esetben. A kapcsolatunk elején olyan jó volt, minden hét végén rám mászott, volt mikor egy nap 2x is. 2-3 naponta próbálkozom, megkaptam már emiatt, hogy nimfomániás vagyok. Meg ilyenkor jön az ilyen dumákkal, hogy:"Hát...őőő...most ne mert fáradt vagyok, nincs hozzá kedvem..." stb... Jó, kicsit felszedtem pár kilót, de nem vagyok 120 kg. Mondta, hogy nem kéne ennyit zabálni, lefogyhatnék. Mikor kondiztam mindennap 2 órát voltam a kondi teremben meg kaptam, hogy:"Nem értem miért van nekem barátnőm, nincs közös program, állandóan csak a kondi terembe vagy." Jó, akkor abba hagytam egyrészt miatta a kondit, csak hogy nincs annyi közös program, neki a hétvége abból áll, hogy buli, haverok... Vannak jó pillanatok a kapcsolatunkba, csak sajnos kevés, meg a szex ami hiányzik. Borzasztóan kívánom őt még 2 év után is, vonzódom hozzá. Mikor kérdezem tőle min változtassak, mitől lehetne ezen javítani, nem vagyok szép vagy valami, akkor persze ilyenkor én vagyok a hülye.. Igaz, kicsit szexmániás vagyok, el bírnám viselni a minden napos szexet, de nem várom el, nekem a heti 3-4 is tökéletes lenne. Én már komolyan nem tudom mit vagy mit ne tegyek.. Egész végig várjak míg neki meg nem jön hozzá a kedve vagy mi?!

2018. nov. 25. 22:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Megunt téged, nem vagy izgalmas már neki
2018. nov. 26. 05:47
 12/20 anonim ***** válasza:
25%

Lehet, hogy téged nem zavar az a pár kiló, de őt igen, és már nem kíván. Szeret, ragaszkodik hozzád, de a testi része nem megy.

Emelett persze hülye, mint a legtöbb férfi, és úgy várja el, hogy közben vele ugyanannyit foglalkozz.

Ehhez férfi agy kell, nem értem az okot, de a jelenség megfigyelhető mindenhol. A Zasszony nézzen ki úgy két gyerek után, mint a Sarka Kata, csak torna nélkül, otthon gályázva, és ingyen. És meg van róla győződve, hogy a melle eredeti. Genetika, anyukám, genetika...

Szóval kicsit kapd össze magad, és nyugodtan menj el heti kétszer kondizni, figyelj a kalóriákra, és hivatkozz arra, hogy ő is eljár haverokkal, ennyi neked is jár.

Ha tényleg csak pár kiló plusz, akkor 8 hét alatt nagyon làtvànyosan átalakulhat a tested.

Ennyi idő alatt el tudod dönteni, hogy kell-e neked ez a kapcsolat, vagy sem.

Legalább könnyebb lesz pasizni. 😉

De legközelebb ne azzal indíts, hogy amint összeköltöztök, felugrik 10 kiló.

2018. nov. 26. 06:19
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
A társadalom sajnos elfelejti felvilágosítani a nőket arról, hogy a férfiak zöme kapcsolatban kevésbé igényli a szexet mint egy átlag étvágyú nő. Mindenhol azt nyomatják hogy a férfiak szexállatok, arra utaznak, naponta igénylik stb, hát nagyon nem így van.
2018. nov. 26. 09:39
 14/20 anonim ***** válasza:
32%
Amúgy beszarás, hogy a válaszolók a kérdező néhány kilós hurkáira tippel mint vágy lohasztót, kac kac, ha látnák hány kimondottan kövér nőnek van jópasija de mégis ezerrel megy a nyomasztás pár kiló plusz miatt. Ha 40 kilós lennél kedves kérdező akkor sem lenne több szex.
2018. nov. 26. 09:42
 15/20 anonim ***** válasza:
Csatlakozom. Szerintem is normális (sőt, átlagos) igényeid vannak. Valami probléma van a háttérben, de ezt át kell majd beszélnetek mindenképp. Az, hogy felszedtél pár kilót, önmagában semmiképp sem lehet ok. (Emellett, hogy zavarta a kondizásod, furcsállom...)
2018. nov. 26. 10:00
 16/20 A kérdező kommentje:
Hiába próbálom vele megbeszélni, felkapja a vizet legtöbbször és én vagyok a hülye.
2018. nov. 26. 10:19
 17/20 anonim ***** válasza:
Korotok?
2018. nov. 26. 11:45
 18/20 anonim ***** válasza:
Tudsz szilvás gombócot főzni?
2018. nov. 26. 11:51
 19/20 A kérdező kommentje:
Én 20, barátom 23. Képzeld tudok, szoktam főzni.
2018. nov. 26. 14:30
 20/20 anonim ***** válasza:
Attól könnyen merevedésem van.
2018. nov. 26. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!