Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor én vagyok a nimfomániás és hülye vagy ő nem vonzódik hozzám? (Kicsit hosszú)
Lehet, hogy téged nem zavar az a pár kiló, de őt igen, és már nem kíván. Szeret, ragaszkodik hozzád, de a testi része nem megy.
Emelett persze hülye, mint a legtöbb férfi, és úgy várja el, hogy közben vele ugyanannyit foglalkozz.
Ehhez férfi agy kell, nem értem az okot, de a jelenség megfigyelhető mindenhol. A Zasszony nézzen ki úgy két gyerek után, mint a Sarka Kata, csak torna nélkül, otthon gályázva, és ingyen. És meg van róla győződve, hogy a melle eredeti. Genetika, anyukám, genetika...
Szóval kicsit kapd össze magad, és nyugodtan menj el heti kétszer kondizni, figyelj a kalóriákra, és hivatkozz arra, hogy ő is eljár haverokkal, ennyi neked is jár.
Ha tényleg csak pár kiló plusz, akkor 8 hét alatt nagyon làtvànyosan átalakulhat a tested.
Ennyi idő alatt el tudod dönteni, hogy kell-e neked ez a kapcsolat, vagy sem.
Legalább könnyebb lesz pasizni. 😉
De legközelebb ne azzal indíts, hogy amint összeköltöztök, felugrik 10 kiló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!