Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akiknek magasabb barátőjük volt/van, ti hogy kezeltétek ezt, idővel nem vert éket a kapcsolatba?
Itt most nem 1-2 cm magasságkülönbségű párok érdekelnek első körben, hanem olyanok, akiknél a magasságkülönbség már jól érzékelhető (5-10 cm), a nő javára.
Én kb. egy hónapja találkozgatok valakivel, figylmes, törődő velem, számomra megfelelő a személyisége, viszont 5-6 cm-rel magasabb vagyok nála, én 176 cm lány vagyok, ő kb. 170 cm fiú.
Tényleg minden rendben lenne, ha nem lennék magasabb nála. Tegnap is, mikor sétáltunk az utcán, önkéntelenül is egy hegyomlásnak éreztem magam mellette, és ezen az a tudat sem változtat, hogy kb. 15 kg-mal nehezebb nálam, és izmos is a felsőteste.
Azt hittem, hogy majd le tudom küzdeni ezt a kezdeti rosszérzést, de megmaradt, és időről időre rámtör. Tudom, hogy milyen igazságtalan lenne az, ha ezért dobnám, főleg, hogy ő már áradozik egy ideje, hogy mennyire kedvel...
Volt valaki hasonló helyzetben?
ahogy a 10-es hozzászólásban leírtad, pont ugyanígy éreztem magam 25 évesen.
számomra megszokhatatlan volt az a 2-3 centi a javamra, szakítottam is a sráccal (aki még vékonyabb is volt nálam, pedig átlagos csaj vagyok).
adj még a dolognak pár pár hetet-hónapot, és ha ugyanitt tartasz, akkor sem késő szakítani. így nem lehet egy életen át felhőtlenül kimozdulni, még ha a srácot nem is zavarja.
#9 vagyok.
Ha csak kettesben vagytok, akkor kevésbé jelentkezik ez a kényelmetlen érzés? Ha mondjuk átölel az erős karjával?
Ha viszont publikusan mutatkoztok egymás mellett, CSAK akkor feszélyesz?
nem biztos, hogy elmúlik. nekem pl. nem múlt el, illetve nem volt idegrendszerem kivárni, pedig bőven adtam időt a dolognak.
ráadásul sokszor irigykedve néztem azokat a párokat, ahol a fiú már csak egy fél fejjel is magasabb a lánynál. ammellett, hogy egy tehénnek éreztem magam a pasim mellett (pedig nem voltam az!), ez is nagyon betett.
az utolsó férfi az életemben sem extrém magas (180-185 között lehet), de elmondhatatlanul jó vele "megjelenni" is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!