Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítani kellene vagy mit tenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítani kellene vagy mit tenni?

Figyelt kérdés

Az igazság az hogy vannak dolgok amik zavarnak páromban. De gondolom ez fordítva is igaz.

Zavar h nőként rendetlenül teszi le a ruháit, nem azt mondom h élére hajtva legyen na de úgy levenni és úgy hagyni mint akiről letépték..

Vagy képes lefeküdni úgy h a mosogatóba van mosatlan. Én is el szoktam mosogatni magamtól. Segítek is neki a házimunkában.

Ez csak pár példa és tudom hogy külsőségek de zavar.

2018. nov. 23. 11:01
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Beszéltem már vele erről de nem nagyon van változás
2018. nov. 23. 11:02
 2/12 anonim ***** válasza:
76%
húha! :D én is ilyen vagyok :D hazamegyek ledobom a rucim, ha sok a mosatlan a mosogatóba akkor elmosogatok, amúgy nem :D
2018. nov. 23. 11:03
 3/12 anonim ***** válasza:
93%

Ha ilyen apró szarságok ennyire zavarnak, akkor hagyd el, nem szereted te ezt a lányt. Nekem az ilyesmi el se éri az ingerküszöböm, eltörpülnek a sok jó mellett.

Bár a kérdés stílusa alapján ez valszeg megint csak a 30 éves szülei által befolyásolt óriáscsecsemő..

2018. nov. 23. 11:06
 4/12 anonim ***** válasza:
45%

Engem is bosszant a mosogatóban rohadó edényhalmaz férfiként, de én mindig tisztáztam összeköltözéskor a barátnőimmel, hogy nem szemétdombra költözünk.

Nem volt gond ebből soha, mindig tiszta, rendszerető barátnőim voltak.

Több önismeretet, kérdező.

2018. nov. 23. 11:08
 5/12 anonim ***** válasza:
94%

:D :D :D

Bocsi, csak röhögni tudok rajtad. :D

"Vagy képes lefeküdni úgy h a mosogatóba van mosatlan"

Na, én meg képes vagyok 2 napig nem mosogatni. Juj, akkor mi van? Összedől a világ?

Egyébként én is dettó ilyen vagyok, mint ez a lány, párom ezt képes volt elfogadni és nem hisztizik ezen. 1 éve együtt élünk.

2018. nov. 23. 11:08
 6/12 anonim ***** válasza:
21%
Nyugi nem is lesz változás, én majd tíz évig vártam hogy legyen... Felesleges, vagy elfogadod vagy lépsz.
2018. nov. 23. 11:09
 7/12 anonim ***** válasza:
75%
amúgy szerintem is hagyd ott, ha ez zavar benne, nem vagy szerelmes.
2018. nov. 23. 11:09
 8/12 anonim ***** válasza:
43%
#7 es, attól még lehet szerelmes, de garantáltan el fog múlni és akkor ezek az apró kis problémák még jobban fogják zavarni.
2018. nov. 23. 11:17
 9/12 anonim ***** válasza:
25%
Nagyon igénytelen a párod nő létére. Én nem tudnék ilyen emberrel együtt élni, de nem is nekem kell. Azt írod euek csak külsőségek, de azért elég sokat elárulnak az adott személy belsőjéről, értekrendjéről is. Nagyon gáz ez egy nőtől.
2018. nov. 23. 11:29
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

"Vagy képes lefeküdni úgy h a mosogatóba van mosatlan."

jól teszi.

nem ő van a házért, hanem fordítva.

gondolom a szennyes edény nem tűnik el, mire szerencsétlen felkel, mert bszól rá elmosogatni.

idióta, sajnálom a nődet.

a retkes gatyádat, zoknidat gondolom azért vele mosatod ki, és elvárod, hogy hetente min. 2x széttegye neked.

2018. nov. 23. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!