Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy hogy nem görcsöltök azon, hogy megcsal-e a párotok? Le lehet erről szokni valahogy, hogy ne legyek ennyire ráfeszülve?
Naponta eszembe jut többször, hogy mi van ha?!
Ha elmegyünk valahova akkor is elég sokszor nem tudok kikapcsolódni, csak vergődök rajta hogy más nők lehet jobban illenének a páromhoz mert nem ilyen görcsösek mint én..
23/n
Nagyon sokáig görcsöltem, pszichológushoz is jártam, mert tudtam, hogyha ezt folytatom, akkor tönkreteszem a kapcsolatot.
Az a helyzet, hogy megteheti nyilván. Nem tudnám megállítani. De eljutottam oda, hogy értékesnek lássam magam és elhiggyem azt, hogy szerethető vagyok és azt, hogy jól döntöttem, amikor őt választottam.
Sosem takargat előlem semmilyen levelezést, gyakran elvisz a barátaihoz stb. A tettei mutatják, hogy bízhatok benne.
Ha valami miatt kiszeretnénk egymásból, akkor is tudom, hogy mindkettőnk tiszteli annyira a másikat, hogy egyenesen viselkedik.
Ezzel az aggódással generálod a bajt. Nem kell naivnak lenni, de ha nincs alapja, akkor ne viselkedj így, mert pont ezhel marod el magad mellől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!