Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy az egyik fél “túlnő” a másikon? És ez jogos ok a szakításra?
Igen és igen!
18 éven keresztül próbáltam húzni magammal, de egy mm-t se jött. Ma már nem is tudom mit kerestünk egymás mellett ennyi ideig...
Előfordulhat, bár inkább nagyon fiataloknál szokott. Az élet bármely szakaszában megeshet, tapasztaltam is.
Én úgy érzem, jogos ilyenkor szakítani, bár fáj, mert szeretjük a másikat, de ha nem küzd azért, hogy ő is több legyen, akkor veszett fejsze nyele.
Képzelj el egy párkapcsolatot, ahol mindketten piálnak, cigiznek, zabálnak stb. Aztán az egyik életmódot vált és a másik nem követi ebben. Bumm, meg is történt a túlnövés, mert aki egészségesen él, nem akar egy kvázialkesz gyárkéménnyel lenni. De lehet, hogy a bulizós nem fogja elviselni az új életmódot és ő lép le.
persze.
amúgy ok nélkül is szoktak szakítani, nem kötelező érvrendszerekkel alátámasztani, miért nem akarod tovább szagulni a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!